Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bize Hasta Diyenler Yuğun Bakımda
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.08.2012, 08:22   #4
35gürün58
Yiğido
 
35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 15:15

Üyelik Tarihi: 23.12.2005
Mesajlar: 170
Tecrübe Puanı: 729 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bize Hasta Diyenler Yuğun Bakımda

Gerçekleri görebilmek için biraz mantık ve fikir yürütmek birde ülkenin içinde bulunduğu durumu sağlıklı tahlil etmek lazım,

Sıfır sorun politikası uyguladıklarını söyleyenler bütün komşularla ki (müslüman komşular) büyük sorun yaratmışlar bunlara karşı İsrail,ABD nin uyguladığı Haçlı ordularının içinde yer alınmış müslüman kanı dökülmesinde başrol oynanmıştır, bunun hesabını tarih soracak ve bugün at gözlüğü ile olaya bakanların tehlikeyi göremeyenlerin çocukları bu gerçekleri tarih kitaplarında okuyup kınayacak ve ayıplayacaklar Türk tarihine geçen Türklük karşıtı bir hükümet olarak yerlerini alacaklardır.

Kaldıki şimdiki hedef anayasada Türklük kelimesini tamamen kaldırmak bunu ilan ettiler bile Mustafa Kemal'imizin ve dedelerimizin mücadelesine yazık çok yazık

İsraili korumak için Malatya kürecike konuşlandırılan füze ile de Wan minüt'in halkı kandırmak üzere uygulanan bir senaryo olduğu gün yüzüne çıkmıştır.

Aynı Zafer çağlayan bir gün önce bankaları sözüm ona uyarırken biz sizin yaptıklarınızı halka açıklarsak çok zorda kalırsınız demiştir. Yani bu ne demek sizin her türlü hukuk dışı milletin sırtına binmenize göz yumuyoruz demek değilmidir bunu anlamak için alim mi olmak lazım.

Burada ülkesinin içinde bulunduğu hassas durumu daha yakından takip etmek isteyen gerçek gelişmeleri takip etmek isteyen arkadaşlarıma önerim Yeniçağ gazetesinde (internette) özellikle Ahmet TAKAN ve Arslan BULUT' un yazılarını okumalarıdır. Halktan gizlenen ne kadar gerçek varsa burada görebilirsiniz ve hatta yazarın daha önceki yazılarını da açarak araştırabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...