Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ İHALESİ YAPILDI
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.08.2012, 01:11   #7
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 684 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ İHALESİ YAPILDI

Malesef başlıkta adı geçen ihale iptal edilmişti..Aradan yaklaşık 1 yıldan fazla zaman geçti..Başkan yeni ihalenin yakında yapılacağını söylemişti..İşte yeni yapılacak ihalenin de tarihi belli oldu..Yeni Terminal Projesinin ihalesi 16.08.2012 de yani bu perşembe günü saat 14.00 de Belediye Binasında yapılacak...Umarım bu sefer bu ihale yapılarak inaşaata bir an önce başlanır..Ben yeni terminal binasının şehir dışına;havaalanı ve hızlı tren güzargahına yapılmasına taraftar olmama rağmen yine de şu anda hepimizin yüreğini sızlatan eski terminalin yıkılarak yeni bir binaın yapılmasına da olumlu bakmaya başladım...Çünkü başka illerin yaptığı projeleri gördükçe artık bizim terminalin de ömrünün dolduğuna inanıyorum..İnşallah bu iş bir an önce yapılırda Sivas Modern bir Terminale kavuşur...Ben ayrıca Sivas'ın Kuzey Çevre Yolu üzerinde de 2. bir terminale daha gelecekte ihtiyaç duyacağını düşünüyorum..Onun için 2. Terminalin de yapılacağına inanıyorum..Onun için vakit kaybetmeden eski terminal binasının yıkılıp yerine şu anki belediyenin düşündüğü projenin vakit kaybetmeden yapılmasından yanayım.Proje güzel bir proje ;umarım bir an önce ihalesi yapılıp temeller atılır..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor...