Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Cep Telefonunuzu Telsiz Yapın!.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.09.2012, 05:13   #5
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 733 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Cep Telefonunuzu Telsiz Yapın!.

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivaslınet
Bize verdiğin kısa RF dersi için müteşekkirim.
Estağfurullah ne demek ders.. Bir zamanlar okuyup ta aklımda kalanlardan dolayı merakımı sormak istemiştim.

Alıntı:
Anlattığın sistem tam da senin dediğin gibi çalışıyor ama bu program shotcut şeklinde çalışmamakta. Sizin kaydedilmiş sesiniz program aracılığı ile veriye çevrilip internet aracılığı ile servera gönderiliyor. Server dahilindeki kanallarda bulunanlar da aynı anda yine internet üzerinden aynı ses dosyasına ulaşıyorlar.

Sistem sizin dediğiniz gibi işlese suistimallere açılır bir hal alırdı.
Bu şekilde daha güvenli..
Ne yaparlarsa yapsınlar. Eğer sohpet anlıksa, telefon haberleşmesi de o an için RF haberleşmesine bağlanıyorsa, atmosfer yansımasından etkilenir diye biliyorum. Kaldı ki Güneş patlaması olmadığı zamanlar bu bant yaz, kış tamamen ölü oluyor diye biliyorum.

Yoksa ben net üzerindeki yapılanları kastetmiyorum.