Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Yazıklar Olsun..
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.09.2012, 10:17   #94
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 535 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yazıklar Olsun..

Doğrudur. Osmanlının en büyük tarihçisi Naima yalan söylüyor. Şu an Türkiyenin en iyi tarihçilerinden sayılan İlber Ortaylı , Osmanlı tarihinde uzman,o da atıyor. Osmanlı sevdası öyle gözünüzü kör etmiş ki yapılanlara bir kulp her zaman hazır.

Ben Osmanlıya özenmem tarihimizin bir parçasıdır inkar da etmem. Osmanlıya özenmememin nedeni ne yaptıkları Türk düşmanlığı ne de taht uğruna boğdurdukları sabi sübyanlar. Bunlar, dediğiniz gibi geçmişin koşullarında yaşanmış şeyler. "Osmanlı da kültür zenginliği vardır "dediğiniz için bunu yazdım. Dediğiniz gibi değil diye.

Osmanlıya neden özenmem biliyor musunuz? Osmanlı da eğer bir padişahın tohumu değilseniz hiç bir hükmünüz yoktur devlet yönetiminde. Yani sadece vergi vermekle yükümlü kulsunuz. Daha işin özü parya sınıfısınız.Cumhuriyet rejimi insanı kulluktan bireylik sınıfına çıkardı.
Bugün Osmanlıya özenneler eğer padişah tohumu değillerse kulluğa özeniyorlar demektir.
Sanmasınlar ki Osmanlıya özenmeyle çoban sülülükten cumhurbaşkanlığına çıkacaklar ( Süleyman Demirel) Parya sınıfı olarak kulluk yapacaklar sadece.
İşte bunun için özenmem Osmanlıya

Ayrıca sabi sübyanlarla teröristleri kıyaslamanız da oldukça ilginç. Sabi sübyanları beslemesinler de öldürsünler mantığı. Hani olur a bana rakip çıkar bir gün diye. Ne diyeyim ben sizin müslümanlığınıza bilmem ki.