Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
AKP'nin ülkeyi kötü yönettiğinin kriteri nedir?
|
Yine başa döndük. Sana bunları anlatmanın imkansız olduğunu biliyorum. Ama hiç olmazsa yazdıklarımı belki kararsızlar okur diye yazıyorum.
Bunu bana soruyorsun. Değil kalan %50, %1 dahi olsa, var olan yönetim onların muhalefetini dikkate almalıdır. Kötü yönetimi burada anlatmaya kalksam 10 sayfa bile yetmeyecek. Anlatanlar ne olduki, ya ekonomik olarak susturuldu, yada içerde.
Alıntı:
Bu kriterleri asker mi belirliyor?
|
Anlamamışsın. Bir daha söyleyeyim. O veya şu belirliyor diye bir isim koyamayız. Aklına gelen tüm bireyler, kurumlar söz sahibidir.
İşinize gelmeyince, "haksızlığa karşı susmak müslümanlık değildir" diye ayet, hadis gösterirsiniz.
Alıntı:
Asker kim oluyor da beni,seçtiğim iktidara karşı korumak gibi bir görev üstleniyor?
|
Sana göre öyle.
Düşünen bir insana göre ise, vergisini veren
her zat hesap sorma hakkı vardır. Hatta susarsa insan değildir.
Alıntı:
Sen,benim para verip tuttuğum adamımsın. Görevin bu evi korumak.Başka işin yok senin..
|
Kırmızıladığım zihniyet sana ait köleci zihniyettir. O artk orta çağda kalmıştır. Söylediğim gibi vergisini ödeyen her bireyin demokratik düzende hesap sorma hakkı vardır. Bir cumhurbaşkanının, bir başbakanın, bir valinin ne kadar hakkı varsa, bir asgari ücretlinin de o kadar hakkı vardır.
Efendi, köle zihniyetini hortlatmak isteyen sizlersiniz. Gelişen bilim tarihi buna izin vermez.