Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Köşe yazıları paylaşımları(Urumçi)
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.09.2012, 07:15   #41
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 727 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Köşe yazıları paylaşımları(Urumçi)

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AKP'nin ülkeyi kötü yönettiğinin kriteri nedir?
Yine başa döndük. Sana bunları anlatmanın imkansız olduğunu biliyorum. Ama hiç olmazsa yazdıklarımı belki kararsızlar okur diye yazıyorum.

Bunu bana soruyorsun. Değil kalan %50, %1 dahi olsa, var olan yönetim onların muhalefetini dikkate almalıdır. Kötü yönetimi burada anlatmaya kalksam 10 sayfa bile yetmeyecek. Anlatanlar ne olduki, ya ekonomik olarak susturuldu, yada içerde.

Alıntı:
Bu kriterleri asker mi belirliyor?
Anlamamışsın. Bir daha söyleyeyim. O veya şu belirliyor diye bir isim koyamayız. Aklına gelen tüm bireyler, kurumlar söz sahibidir.

İşinize gelmeyince, "haksızlığa karşı susmak müslümanlık değildir" diye ayet, hadis gösterirsiniz.

Alıntı:
Asker kim oluyor da beni,seçtiğim iktidara karşı korumak gibi bir görev üstleniyor?
Sana göre öyle. Düşünen bir insana göre ise, vergisini veren her zat hesap sorma hakkı vardır. Hatta susarsa insan değildir.

Alıntı:
Sen,benim para verip tuttuğum adamımsın. Görevin bu evi korumak.Başka işin yok senin..
Kırmızıladığım zihniyet sana ait köleci zihniyettir. O artk orta çağda kalmıştır. Söylediğim gibi vergisini ödeyen her bireyin demokratik düzende hesap sorma hakkı vardır. Bir cumhurbaşkanının, bir başbakanın, bir valinin ne kadar hakkı varsa, bir asgari ücretlinin de o kadar hakkı vardır.

Efendi, köle zihniyetini hortlatmak isteyen sizlersiniz. Gelişen bilim tarihi buna izin vermez.