Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.12.2012, 21:13   #4
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1325 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Esnaf Belediyeye Yürüdü

Muaz Uzun'un spor salonunda açıkladığı şey,devlet gözünde değeri olmayan şeyler.Muaz Uzun'un açıkladığı şeye güvenip,ben sana tapu mu vereyim?Devlette belge işler..Spor salonunda yaptığın açıklama devletin umrunda değil..Belge,senet,taahhüt..Bu nlar geçer belediyede..Yarın birgün sorun çıkınca "Muaz Uzun böyle söylemişti" mi diyeyim?
Dediler ki gelin 2.6 katıyla çarpacağız..Tamam ne güzel,gidelim görelim,dairemizi alalım,tapumuzu verelim..Benim dükkanım orda yılda bana 20.000 lira kar ettiriyor..Ben sana tapumu verdim dükkanımı yıktın..
-Peki bu projenin başlangıç ve bitiş tarihi var mı?
-Yok
-Proje siyasi,hukuki,teknik sebeplerle 10 yıl uzadı yada 5 yıl neyse..Ben 5 yılda 100.000 lira zarar ederim..Bu nasıl tazmin edilecek?
-Ya,şey..Biz onu halledecez.
-Kardeşim,bana bitiş yılı vereceksin..Belgeyle diyeceksin ki bu proje 2015 Kasım'da bitecek.Uzayan her ay için benim zararımı tazmin edeceksin..proje 10 yıl sürdü diyelim,benim 200.000tl zararım ne olacak?
-Ya şey..Biz onu da halledecez,hele siz tapuyu verin..
-Kardeşim,senin halledeceğiz lafın benim zerre umrumda değil..Belge,belge,belge..

2-Tamam hadi yukardaki sorunu da hallettik..Peki senin bana vereceğin dairenin vasfı ne?Sadece dört duvar mı? Alçılı mı,Fayanslı mı ne bileyim nedir işte vasfı?

-Onu da halledecez..

Ordaki benzinlik başlangıçta projeye dahilken,neden çıkartıldı?Kanun,kanun diyen başkanın kanunu benziliğe işlemedi mi?
Peki en büyük sorun olan atatürk cad. bakan dükkanların kaç tanesiyle anlaşıldı?