Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Esnaf Belediyeye Yürüdü
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.12.2012, 17:25   #8
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1325 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Esnaf Belediyeye Yürüdü

Doğru olduğunu sandığım şeyler değil Abdurrahman58..Bunlar bu süreçte karşılaştığımız sorunlar,sıkıntılar..Değil sen,başkan kendisi çıkıp "tamam söz" dese,benim için birşey ifade etmez,çünkü devlet için birşey ifade etmez.Devletin dili yazıdır,belgedir..Orda dükkanım olmaz da 4+1 dairem olur.Mis gibi işte,daha ne olacak..Hakkım da yenmemiş oluyor.Ben buna razıyım.Al sana dükkan ver bana daire..Buraya kadar razıyız,sorun yok..Senin ve diğer tüm yetkililerin görmek istemediği sorun şu;ben garanti istiyorum,ben malımı güvence altına almak istiyorum..Şu istediğim şey Allah aşkına insafsız bir istek mi?
"Bana dairemin teslim tarihini söyleyin kardeşim"
Ben sana dükkanımı verdim,sen de yıktın..Proje hukuki,teknik,ya da yasal sebeplerden dolayı uzadı 7-8 yıl..Dükkanımı yıktın,dairemi de vermedin..Benim zararım ne olacak?Ben işte bunun garantisini istiyorum..Bak çok açık söylüyorum,bu garantiyi sen de olsan,başkan da olsa,yardımcısı da olsa kim olursa olsun ister,istemek de hakkı.Azıcık zekası olan herkes bu garantiyi ister.Bu garantiyi veremeyince de altımdan arsayı çekiyor,komediden başka hiçbir şey değil..