Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.12.2012, 14:30   #4
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ÜZÜLMEYİN GELİYORUM VE ADAYIM!

ALLAH böyle bir belayı daha sivasın başına getirmek nasip etmesin sormak lazım o memnun olan hanımlara yada halk denilen kişilere yada körü körüne yalakalık yapanlara sami aydının partisi ve kendisi sivasa verilen onca desteğe rağmen ne kazandırmış hangi hizmetleri yapmış tüm iktidar olanakları elinde olduğu halde ben aksu projesinden başka proje hatırlamıyorum belki bazı piknik alanı parkda yapmış olabilir bunun haricinde yaptığı tek birşey hatırlamıyorum belediyeyi usulsüzlük yolsuzlukla borç batağına bırakıp gitmiş adamdan kurtarıcı olarak bahsedilmesi düşündürücü iktidara geldiklerinden beri sivasın anasını ağlatan ilçelerini köye köylerini mezraya çeviren hayvancılığı tarımı öldüren sivasın nüfusunu düşürüp büyükşehir olmasını engelleyen zaten biişe yaramayan vekillerin sayısını 6 dan 5 e düşüren di,kimevini kapatan blöge müdürlüklerini kaldırıp yada kayseriye bağlayan sivası satsan 55 trlyon etmez diyip stadın kapasitesini 33 binden 25 bine indiren sivaslıları adeta eşşek yurduna koyan zihniyetin sivası adeta orta anadoluda yalnız sahipsiz kayseriye bağlı köy yapan A.K.P sinin şusatten sonra sivasa kazandıracağı bir hizmet olacağını sanmıyorum yaptıkları [yapmadıkları ]yapacaklarının [yapamıyacaklarının ] teminatıdır bence sivasa hakettiği projeleri kazandıracak dürüstlüğünden adamlığından şüphe duyulmayacak kaliteli biradayın iş başına gelmesinden yanayım partisi prtüsü önemlideğil sami aydın yada o kasıntı ilbaşkanının sivasa vereceğii birşey yoktur körü körüne yanlışın peşinden gitmenin adı [YOBAZLIK][YALAKALIK]olur sivaspostası sivası temsil eden medya kurumu değil kula ALLAH gibi tapanlara yalakalık yapan A.K.P zihniyetinin desteklediği bir gazetedir haberlerinin objektif olduğuna tarafsız olduğuna inanmıyorum demekki milletin söylediği söz doğruymuş hani şu deve diken hikayesii
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla