05.12.2012, 20:30
|
|
Yasaklı
58MUAMMER58 Şuan
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
|
Cevap: ÜZÜLMEYİN GELİYORUM VE ADAYIM!
kuru kuruya o başarılı bu başarılı demenin anlamı yok ben insan gibi soru sordum sami aydının ve partisinin 10 yıldır sivasa kazandırdıklarını ve kaybettirdiklerini bir yazan olursa teşekkür edeceğim kendisine yada sami aydının hizmetleri doğan ürgüpün hizmetleri diye bir karşılaştırma yapıp kağıda döken olursa hem daha sağlıklı değerlendirme olur hemde boş boş konuşmamış oluruz benim gördüğüm 10 yılda sivasda dişe dokunur bir hizmet olmadığıdır hoş cumhuriyetten beri yokya yapılan işleri videoya çekip şuraya koysanız kebabçı köfteci açılışlarına katılan vekillerden sivas maçında fb şapkası giyen vekilin kasıntı ilbaşkanının yağcılığı yalakalığından başka bir görüntü çıkmaz ortaya haa ben nankördeğilim derdim sivasa hizmet yapılmasıdır yapanlara sonsuz tesekkür ederim sivas yozgat yolunu bölünmüş yapmışlar havalanını yenilemişler taşlıderede yol çalışması yapılıyor hızlı tren projesi yapılıyor bunları inkar edemem konumuz sivas ve sivasbelediyesine aday olan şahıs olduğu için genel siyasete pek girmek istemiyorum herşey asfalt değil kaldırım değil bazı değerlerde vardır o değerler kaybolursa insan insanlıktan çıkar sivas caddelerine asfalt değil elmas döşesen ne fayda bazı arkadaşlar doğan ürgüpün yandaşı akrabası sanabilir kimseyi tanımam bilmem elini sıkmışlığım yoktur tek bardak çay çıkarımda yoktur derdim sivasımızın gelişmesidir kim sebeb olursa ona teşekkür ederim seçilir seçilmez onu bilemem seçimi kaybetse başarısız kazanınca başarılı anlamınada gelmez neticede türkiyede yüzde 50 oy oranı olan partinin adayııyla yüzde 1 oyu olan partinin adayı nı kıyaslamak doğru olmaz sami aydın şansını iyi kullanamadı karşılatırma yapıldığında doğan ürgüp beyde onun yaptığı hizmetlere yaklaşmamışsa yada daha fazlasını yapamamışsa onada hakkımı helal etmem kuru kuruya yanlışıda savunmam hele görev süresi dolsun yaptıkları yapmadıkları bir teraziye konulsun tartılsın ondan sonra da hallk zaten diyeceğini der sandıkta halk herzaman doğruyu bilir demekde doğru olmaz çünkü zamanında ANAP diye parti sivasa tek çivi çakmadı cel atelyesini kapattı malatyaya taşıdı o mesut yılmaz 13 yıl sivas toprağına ayak basmadı sivasın hertürlü çöküşünün sebebi olduğu halde bu halk 6 vekil verdiler ozihniyete şimdi halk doğrumu oldu aynı halk aynı millet aynı zihniyet başarının başarızlığın kriteri kişilerin aldığı oyla ölçülmez
|
|
|