Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Fitness Konusu Yardım
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.12.2012, 09:40   #4
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 722 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Fitness Konusu Yardım

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Selamlar arkadaşlar.
Fitness ile ilgilenen, vücudunu geliştiren arkadaşlar var mıdır?

Biz de en azından kısıtlı şartlarla ne yapabiliriz acaba? Bu konuda konuyu bilen birilerinden yardım almak isterim.

Özellikle ısınma ve başlangıç hareketlerinden başlasak daha iyi. İlk hedefimiz vücut yapmak değil, düzenli yağ yakabilmek olacak çünkü.

Şimdiden teşekkür ederim.
Yağ yakma konusunda ben de bildiklerimi, yaptıklarımı söyleyeyim. Bu konuda bizzat tecrübem var.

Sabah ezanla birlikte, veya yarım saat sonra hava ışırken kalkacaksın. Aç karnına, yarım bardak oda sıcaklığında su içtikten sonra, doğada, yarım saat tempolu yürüyüş, ısındıktan sonra da 15 dakika koşu. (koşu için kalp testi yaptırman gerekiyor)

Bitiminde, 15 dakika da şu hareketleri yapman gerekiyor.

1- Ayakta, Kollları yana açarak daire şeklinde 20 'er kez öne ve arkaya çeviriyorsun.
1-A) Ayakta, Kolları yarım kaldırarak belden sağa sola, ama geriye eğilerek vücüdu yaylatma hareketi 20 kez.
2- Ayakta, Esas duruş vaziyetinde, belden sağa sola eğilme hareketi 40 kez
3- Ayakta, beli fazla kırmadan, sağ dize sol dirseği değdir. 2.cide tersini yap. Bu sağlı sollu hareket te 20 kez yapılacak.
4- Yine ayakta, Sağ ayağı dizden kırmadan kaldırarak sol elin ucuyla ayak parmak ucrarına değdir. 2. de tersini yap. Bu harekette 20 kez.
5- 20. kez kelebek hareketi.
6- 20 kez, elleri parelel öne uzatarak çömelip doğrulma hareketi. Çömelince topuklar kalçaya değmeli.
7- Şınav çekme 20 kez.
8- Mekik 20 kez. (müsait bir yerde)

15 dakikayı dolduramazsan uzatabilirsin. Hepsi toplam 1 saattir.

Bu hareketleri yaptıktan sonra takriben 800 gr yağ yakmış oluyorsun. Günlük yiyeceğini de mideni dolu hissetmeyecek kadar yiyeceksin.

Ben bu şekilde 6 ayda 18 kilo verdim. Kolay gelsin.

Konu sivaslınet tarafından (25.12.2012 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir..
sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslınet'e Teşekkür Ediyor...