Alıntı:
hamitgüneyli Nickli Üyeden Al?nt?
benim ilk üzüldüğüm konu bir sivaslı millevekilinin bakan olarak atanmamasıdır ikincisi sağlık bakanlığının deyişmesi sağlık çalışanları doktorundan tutunda hizmetlsine kadar hep artist lerdi hastalar onlar için bir şey ifade etmiyrlardı hatta ve hatta hatırlarsanız muanehanelerin kapılarında ne yazıyordu ..öncelilik hatanemizin çalışan personelinin akraba ve yakınlarınındır yazıyordu...
|
Sen şimdi hastaneye git bulursun uzman hekim, ya da üniversiteye git bulursun öğretim üyesi. Sen hangi ülkede yaşıyorsun, yılların üniversitelerinde bölümlerde bir tane hoca kalmadı, hepsi kaçtı özel hastanelere, o kadar eğitim araştırma hastanesinin tüm şeflikleri boş.
Size ancak bu yarar. Sizi performans diye görüp, hiç gerekmediği halde bir sürü ameliyat eden, puan yazacağım diye guatr hastasının kıçını ameliyat eden, özel hastanelerde lüks otelcilik hizmeti ile gözünü boyayıp ciğerinizi alan, gerekmediği halde tonlarca tetkik yapan, üç kuruş ilaç için eczanede bilmem ne kadar muayene parası verdiren düzen çok iyi ha?