Cevap: Başbakanın İzindeyim
Sizin gibi ne yaptığını bilmeyen idareciler yüzünden bu memleket böyle değil mi zaten?
Halkın önüne çıkıp,kameraları çağırıp kamuoyu oluşturmaktan başka bir şey yaptığın yok..2.65 katsayı verdim deyip,ordaki mağdur esnafı halk önünde açgözlü insanalr olarak lanse ediyorsun..Allah size ne orayı ne de başkanlığı nasip etmez inşallah!Sürekli tarih verip duruyorsunuz,o tarihlerin hiçbirini de tutturamadın!31 Aralık'ta orayı dümödüz ediyordun,ocak ayında ihale ediyordun,31 ocakta kura çekiyordun?Nerede bunlar?Sen ağzından çıkan tarih sözlerini tutamıyorsun,ben senin neyine güvenip tapumu vereyim?
Bu şehrin en büyük sorunu trafik iken.Trafiği rahatlatmak adına tek adım attın mı?Bir tane bat-çık,bir tane köprülü kavşak yaptın mı?Yolları daraltıp,paralı otopark ettin..
Madem dirayetli ve kararlısın,üniversiteye raylı sistem yapamadın mı?Bunları yapsaydın kar elde edemeyecektin tabi,bu yüzden o dirayet ve kararlığını bu konularda çalıştırmadın.