Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.02.2013, 22:19   #187
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 694 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?

Alıntı:
gulaynaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
DEĞERLİ HEMŞERİM AKTASSA BİR ÖNCEKİ YORUMDAKİ ELEŞTİRİLERİN HİÇ BİRİSİ BELEDİYE HİZMETLERİNİ KAPSAMIYOR. BALIKLI KAPLICAYI SİVAS BELEDİYESİ Mİ YAPACAK? SİVAS HALKI KONUSUNDAKİ ELEŞTİRİLERİNE İSE KATILIYORUM. AYRICA İKİNCİ YORUMUNDA ÖRNEK GÖSTERDİĞİN KONYA VE KAYSERİ BELEDİYELERİ BAŞARILI OLMALARI İSE YİNE O YÖRELERİN İNSANLARIYLA ALAKALI ADAMLAR ÇALIŞKAN VE YÖRESİNDE YATIRIM YAPIYOR.HALKI VE MİLLETVEKİLLERİ İKTİDARDAN İSTEMESİNİ BİLİYOR VE İSTEDİĞİNİ DE ALIYOR.
Bende aynen onu anlatmaya çalışıyorum. Halk tembel, suç başkası. Halk herşeyi yaptı, oldu da inadına destek gelmiyor, teşvik gelmiyor. Anlamakta zorlanıyorum.
Belediye hizmetlerini kapsamıyoru sözünüzü de anlayamadım doğrusu. Kontrol mekanizması kimdedir acaba? Sadece Balıklı için değil, sıcak çermik için de geçerli bu. Hatta sıcağın işletmesi direk olarak belediyede değil mi? Muhatabımız kim? Bir şikayetimiz olması durumunda direk başbakanlığa mı bildirmeliyiz? Önceki yorumlara bakarsanız da zaten olayın sadece bu olmadığını da görürsünüz. Ben 2 yıl önce Sivasa gittiğimde yukarı tekkede yatan dedemi ziyarete gittiğimde ottan, çöpten sizlere yemin ederim mezarı bulamadım. Mezar taşları otların arasında kaybolmuştu. Tek tek defin tarihlerinden buldum. Aynı esnada belediye de yeni tip mezarlarının reklamını yapmakla meşguldü. Keşke bunu yaparken bir yandan da harabeleri temizleselerdi. Bunun sorumlusu kim peki? Bu da mı belediye değil? ( Mezarlığın son halini bilmiyorum. Belediyeye yazdığım şikayet-öneri formuna en son cevap hala gelmemişti)