11.03.2013, 18:17
|
|
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
|
Cevap: Sivas Ürgüp'ü Başarılı Buluyor
Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
O araziyi Osman Yıldırım'a yedirmemenin tek yolu oraya terminal yapmak mıdır?Bu sefer de eski terminal arazisi boşa çıktı.Osman Yıldırım orayı yiyecek kadar güçlü adamsa,bu sefer de eski terminalin arazisini yer..Terminal,sadece bakın bunu yaptık demek için yapılmış bir masraf..Eski terminal neyimize yetmiyordu merak ediyorum..Bazı yerleri akıyordu falan,onlar da onarımla giderilebilirdi..Peki ben de sana şöyle iddia da bulunayım..Terminali ileri kaydırararak,şuanki termianlin önündeki otoparkları biliyorsun..Eski terminal arazisi ve o otoparkları birleştirip,o daha büyük araziyi yemek veya yedirmek gibi bir gayesi olamaz mı? Yedirmek gibi gayesi olmayan adamlar,Eski Sanayi'ye neden böyle apar topar gözleri bir şeyi görmeden hücum etmeye uğraşır?
|
Neyimize yetiyordu eski terminal binası? Şehire yakışan bir görüntü müydü o? Sivas'ı hiç bilmeyen birinin ilk gördüğü yerdir orası ve temiz, bakımlı olması gerekir. İlçe garajı gibi bakımsız,pis bir yeri yakıştırdıysan bir şey demiyorum. Yemek isteyip istemediklerini bilemem niyet okuyuculuğum yoktur Osman Yıldırım açık açık söylüyordu orayı istediğini. Ama yorumlarına bakıyorum her konuyu Eski Sanayi sitesine getiriyorsun orası hakkındaki düşüncemi de söyleyeyim hiç hoşuna gitmeyecek ama orayı kaldırarak çok güzel bir işe imza atıyorlar. Bizim millet orası yapılırken de böyle konuşuyor istemiyormuş şimdi de oradan çıkmam burası böyle kalsın diyor. Yıllar geçse yüzler değişse de zihniyet aynı...
Dilin süsü söz!"
...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...
BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
|
|
|