Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - En Doğrusu Yazmamak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.03.2013, 20:17   #10
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 751 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: En Doğrusu Yazmamak

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
14.Site düzenini ya da yöneticileri eleştiren mesajlar yazmak yasaktır.
Olmaz öyle şey !

Site yöneticisinin dokunulmazlığı mı var? Site yöneticisi eleştirilemez derseniz bu en başta demokratik olmaz. Diyelim yönetici üyelere haksızlık yaptı ne olacak?

Tüm forumlarda demokratik kurallar uygulanır. İlk defa mı foruma giriyoruz? Onlarca foruma yazı yazdık, yöneticilik yaptık. Üye için demokratik kurallar ne ise yönetici için de o olmalıdır.

Bunu defalarca söyledim yine söylüyorum. Uygulanacak yaptırım sadece ve sadece hakaret ve küfüredir. Bunun dışında yazı silinemez. Yazıdan sadece yazar sorumludur. Forum kuralları böyle. Kaldı ki yasalara aykırı yazı yazan da yok burada.

Yazının içeriği beğenilmeyince pat diye yazı siliniyor, kilitleniyor.. Böyle bir şey olabilir mi? KAOS'un yazdığı yazıda hiç bir şey yok. Pat diye siliniyor. Diğer vatandaş ök.z diye hakaret ediyor, sadece o kelimesi kaldırılıyor. Böyle olmaz. Yöneticilik nasıl yapılır bilinmiyor. Hoş yönetici de bulamıyorsun orta yerde. Gizleniyorlar.

Neyse buraya yazı yazmamanın, yazmaktan daha hayırlı olduğunu diğer arkadaşlardan sonra ben de öğrenmiş oldum. En ufak hakaret olmadığı halde benim de onlarca mesajım silindi.

Kendiniz çalın kendiniz oynayın artık.

Bir kaç kez bana yardımcı olmuştun. Onlar için de teşekkürler.