Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - En Doğrusu Yazmamak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.03.2013, 21:39   #12
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 690 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: En Doğrusu Yazmamak

Bu durumda yöneticilerin kurallara uymadığı durumda ne olacak?
Benim IP adresimden açık adresimi, kimliğimi kim olduğu bilinmeyen 3. şahıslara veren yönetici ne olacak? Adam beni sürekli tehdit edecek, ben sesimi çıkarmayıp, çocuktur özür dilesin vazgeçeyim kızgınlığımdan diyeyim. Konuyu geçiştirici şeyler yazayım, o yöneticiler benim yazımı silip onunkini yayınlasın.
Nerede kaldı adalet? Eşitlik?
Sırf 3-5 kişi yazı yazsın diye karakterli insanları küstürüp yapılan yöneticilik olmaz. Böyle iş mi var ya? Adam asıp kessin, ama " olsun, o yazıyor. Ona ceza verirsek kimse gelmez" gibi bir zihniyet burada yazı yazanların sayısını arttırmaz. Bilakis efendi şekilde yorum yapanları küstürür.
Ben Duman kardeşimin şahsında birşey söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Birçok konuda hemen kendisi ön plana çıkıp elinden geleni yapmaya çalışan nadir yetkililerden. Sözüm diğer saklananlara. Duman gibi cesur olup çıksalar, sildikleri, sakladıkları konuları açıkça söyleseler, mert olsalar işte o zaman küstürdükleriniz geri gelir.
Kişisel yardımlarından dolayı bende Duman'a teşekkür etmek isterim bu arada. Her ne kadar yöneticiler bazında kızgın olsamda, başarılıları da övmek gerekir.