Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.03.2013, 14:21   #13
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: "Tam günde müjde''

Kaos genel itibari ile haklı. Ama kendisi de biliyor ki Cley'in haklı olduğu zamanlarda oluyor. Kimi doktorlar "gel bana şiddet uygula" diyor resmen.

Hükümet eğitim ve sağlık alanında sınıfta kaldı. Artık herkes anlamalı bu durumu. 4B ile işe alınan memurlar şimdi kadroluya geçiriliyor. 1 buçuk yıl diğer kadrolularla aynı işi yaptı, aynı yerde çalıştı ama sözleşmeli muamelesi gördü. Birde kadroya geçiriyoruz'a müjde deniliyor. Neresi müjde sen adamı yıllarca çalıştır 4b ile sonra seçim ayağına kadro ver.

Genel sekreterler geldi. Hepsi bir hava, tencere tava. Müdürler geldi her gün bizi kontrol ediyor. Sanki askeriyedeyiz. Eskiden bir semaverimiz vardı sabah demler çay içerdik, "elektirik tasarrufu adı altında" bize kaldırttılar. Sonra "tüplü olmak kaydıyla" tekrar izin verdiler. Gittik tüp aldık, onun üzerinde demliyoruz çayımızı.

Fiili hizmet zamlarımız, yıpranma paylarımız.. hepsini kaldırıyorlar sağlıkçıların artık. Yakında izinlerimize de göz dikecekler. Başka bir ile yada ilçeye görevlendirme gidince belli bir harcırak alınırdı onuda kaldırdılar. Döneri tabandan veriyorlar hep, hiç fazla vermediler. Döneri maaşa eklemezler ama vergi dilimi söz konusu olduğunda söke söke kesinti yaparlar. Verdikleri zammı vergi dilimi altında geri alıyorlar.

Çalıştığımız ortamın acizliğine hiç değinmek istemiyorum. Eski çağdan kalma cihazlar, havalandırmadan yoksun odalar... Yeni yapılan hastaneye gidiyoruz daha berbat. Sen git TOKİ'ye hastane yaptır. Hastane bu, başka yere benzemez, insan sorar bu nasıl olmalı, şu nasıl olmalı diye. Kendi kafalarına göre yapmışlar, şimdi tekrar odaları yıkıp birleştiriyorlar. Yazık ne diyim...