Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - İlginç...
Konu: İlginç...
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.03.2013, 23:13   #11
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 692 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İlginç...

İlgili video SÖZCÜ gazetesi tarafından hazırlanmış videonun ilk bölümüdür.
İlgili videonun 2. bölümünü de izlemeniz önerilir.
Sn Bekir Bayrak da tam dediğiniz gibi görmek istediğini görüyor.
Daha yıllar önce Laik olan Müslüman olamaz diyen bir kişi geçtiğimiz ay Müslümanlık Laiklik için engel değildir derse, Ben Büyük OrtaDoğu Projesinin eşbaşkanıyım derse ( ki BOP'un ne olduğunu anlatmama gerek var mı bilemem) , Milliyetçilik ayaklarımın altındadır derse, 2 sene önce "Bizim terör örgütü ile görüştüğümüzü söyleyenler ********dir derken 2012 sonunda " Evet. Terör örgütü ile görüşen arkadaşları bizzat ben görevlendirdim" vs. vs. diyen kişi nedir? Bunların başı sonu belli değil midir? Döneklik denemez mi buna?
Tamam. Başbakandır. Bir bildiği vardır. Hadi biz halkız bizim bilmediğimiz neler neler var. Ama teröre de bu kadar müsamaha gösterilir mi be bilader? O kadar şehidi neden verdik?
Kendisi demedi mi silahı bırakanlara hibe kredi vereceğiz diye? Bunun başı sonu mu var? Bu ülkede helalinden para kazanmaya çalışıp eline silah almamış pırlanta gibi gençlerin hakkı bu ulu yönetici tarafından yenilmiş olmuyor mu? Nerede bunun başı sonu?
Taraf tutun da biraz da kul hakkının ne demek olduğunu görün ya.
Daha dün televizyonlardan yayınlandı. Muhtaç insanlara partiye üye olma ŞARTI İLE makarna dağıtıldığı. Bunun başından mı bakalım sonundan mı?