Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.04.2013, 22:47   #3
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 801 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Terörü Bitirin

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Konuyu nerden nereye getirmissiniz. Hayret ettim, ben sadece cumhurbaskani olmasinda egitim seviyesi ile ilgili bir sorun yok dedim. Bunu söylerken de hem cumhurbaskani olabilme kurallarini hem de Basbakan´in egitim durumunu inceledim. Isbirligi falan ayri konular. Patlamaya hazir bomba gibisiniz, bu agresiflik kimseye birsey kazandirmaz.
Size göre "Agrasif " olmak açık görüş belirtmekmi? Ne demek istediniz anlayamadım. Konunun ayrısı gayrisimi var birbirini tamamlayan konular. Ayrıca ağrasif felanda değilim her konuya seviyeli hoşgörülü yaklaşırım bu kanıya nasıl vardınız ilginç doğrusu.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla