Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Kırıcı olmaya gerek yok ama gerçekleri görmezden gelmeye de gerek yok. Oylarla gelen adama sözümüz yok. %50 LİK oy gerçek oy değildir. Seçim ertesinde oyları çalması karşılığında para vadedilen kişilerin resmi bir dairede paralarını alamayınca ortalığı nasıl ayağa kaldırdığının da şahdiyim .Bunun gibi bir çok olay var. Ama farzedelim ki %50 oy aldı. Bu demek oluyor ki % 50 sana oy vermedi şu ya da bu partiden insanlar. Sen % 50 oy aldım diye her şey benim istediğim gibi olacak diyemezsin kendi siyasi ve inanç anlayışını millete dayatamazsın. Gezi parkı açısından söylüyorum ortada alınmış mahkeme kararları varken ben anlamam kardeşim oraya istediğimi yaparım diyemezsin. Hukuku hiçe sayıyorsan sen bir diktatörsün demektir. Beni %50 seçti diyorsun bana bu yetkiyi verdi.Halk seni çamlıcaya taksime cami yapasın ,Osmanlının dışa açılmasını baltalamak adına 31 bir mart gibi gerici bir ayaklanmanın simgesi olan topçu kışlasını oraya dikesin diye seçmedi. Osmanlıya özenirken , 31 mart ayaklanmsının osmanlı padişahını devirmek için yapıldığını bile bilmeyecek kadar cahilsin.
Sen %50 nin değil tüm ülkenin başbakanısın. Ve hiç kimse insanların anayasal protesto hakkını bu denli bir vahşetle bastırılmasını emredemez.
Onlar eline silah almadı ve dindar kesim de hiç bir zaman polis tarafından bu kadar vahşet görmedi. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Kalkıp sizin suratınıza iki tane patlatsam üçüncü de dersiniz ki dur bakalım ne oluyor belkide beklemeden bana bir tane de siz vurursunuz. Kaç gündür uygulanan polis vahşetinden sonra çocukların meşru müdafaa haklarını silahlanma olarak gösteremezsiniz. Bu işi de inanca bağlamayın provakatörler inançlı dediğiniz gruptan çıkıyor