04.06.2013, 19:42
|
|
|
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
|
Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt?
Buna itirazım var işte demokrasi asla , asla ve asla sadece sandık değildir.
E sandıkta bir oy verdin ama senin vermediğin adamlar yine kendi bildikleri gibi hüküm sürmeye devam ettiler, senin o mesleğini mahvettiler. Ne yapacaksın?
Tabiki onu bunu yıkmayacaksın, dökmeyeceksin, ama susmayacaksın, hakkını arayacaksın, seni susturmak isterlerse ne yapacaksın, sinecek misin? Gösteri yapacaksın, protesto yapacaksın, senin gibi madur olanlar la bir araya gelip sesini daha gür çıkaracaksın. Sana polis saldırırsa ne yapacaksın, vazgeçtim diyip gidecek misin, ohh biraz daha jop biraz daha gaz mı diyeceksin, elin armut mu toplayacak..???
Bu grup her düşünceden insanlarla oluşabilir. Ama ortak paydanız bir araya gelmeniz için yeterlidir. Sen bir araya gel bu durumu mevcut siyasal partilerden sıyrılmış olarak yap, bak seni ben nasıl destekliyorum...
Demokrasi haklar manzumesidir, sandık değildir.
Bak ilk yazımın girişinde büyük harflerle de yazdım. Kimin yönettiği değil nasıl yönettiğidir asıl olan.
|
Ben protesto edenlere karşı değilim..Bu işi terörize edip,sivil darbe girişiminde bulunan herkese karşıyım.Bu ülkede halk kimi başa getirmiş ise ona herkes saygı duymak zorunda..Bugün o sokakta olanalrın yüzde 90'ı AKP'ye oy verenlere "koyun" diyen kesim..Aziz Nesin'in aptal sıfatını yakıştıran kesim..Ben haksızlığa uğradığımı düşünüyorsam,bunun demokratik ve insani protesto yöntemleri var.Daha da olmadı sandığı var..ANTİ-demokratik uygulamalara karşı dolup taşan insanalrmış.Bu insanalr zamanında türban yasağına ya da İHL yasağına karşı sessiz kesimlerdi belki de çoğu destek veren kesimdi.Demek ki şunu görmek lazım,haksızlık bana yapılmıyorsa susmak en iyisi dersen,bir gün sana yapılan haksızlıklara karşı yanında kimseyi bulamazsın..
|