Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.06.2013, 23:24   #91
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 507 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Konuşulan şeyler ihtimaller üzerine değil. Hayata müdahale ile alakalı düzenlemeler hayata tek tek geçiriliyor. Dün karısının başının açmasını tavsiye edenler bugün karın kafasını kapasın diye baskı yapılıyor. Ancak bu sayede iş imkanları açılıyor ticaret yapıyorsa işleri genişliyor. Okullardaki kapanma ve başörtüsü olayları ile görüşlerimi laedri bilir bu forumda yazdım onları yeniden yazmayacağım. Ama bu iktidar bilimin içine etti,üniversitelerin içine etti milli eğitim bakanlığına bile intihal suçundan yargılanmış ve ceza almış bir adamı getirmekten gocunmadılar ,utanmadılar sıkılmadılar. Yargı kararlarını hiçe saymaktan yargıyı etkilemekten hiç gocunmadılar. Bu ülkenin bir kısmının inandığı mezhebe ne idüğü belirsiz bir mezhep demekten gocunmadılar ,okullarda bu öğrencilere yaptıkları ayrımcılıklardan utanmadılar sıkılmadılar.Bu ülkede hiç bir kemalist olduğunu iddia ettiğiniz öğrenci "ben kadın hastaya ya da erkek hastaya bakmam" demedi. Bu ülkede hiç bir müslüman oruç tuttuğu namaz kıldığı için satırla baltayla doğranmadı sunni diye yakılmadı katledilmedi. Ama oruç tutmayanlara yapılan rezillikler saymakla bitmez ODTÜ de yapılan uydumuzu engellemek için neler yaptılar ama bunlar halka duyurulmaz sadece oraya sadece düğmeye basmaya gittiğinin reklamını yapar sanki destekliyormuş gibi. Cumhuriyet ne yaptı der ama 10 yıldır cumhuriyetin yaptığı yatırımları satar. İMF ye borç bitti der ama bu borcu kapatmak için başka borçlar aldığını söylemez. Popomuzdaki açığın 230 milyar dolar olduğunu söylemez. Benim insanım açlık sınırının altında yaşarken onun derdi arakanlı müslümanlardır. Iraktaki müslüman kardeşleri katledilir ve tecavüze uğrarken bunu yapanların ülkelerine sağ salim dönmeleri için dua edilir.

Asker mi ? Evet askere bir çeki düzen verilmesi şarttı. Ama yapılan bu değildir amacı çoktan aşmıştır.
Ve evet laedri gözü kapalı alanlara bunları anlatmak mümkün değil .Bak ilk defa sana katılıyorum. Enderde olsa doğru laflar ediyorsun
Bu liste çok uzar da uykum geldi artık