05.06.2013, 00:13
|
|
Usta Yiğido
BekirBayrak Şuan
Son Aktivite: 25.02.2016 18:01
Tecrübe Puanı: 815 
|
Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt?
Aynen öyle .Bu olaylarda yakıp yıkma yoktu .Ama polisin atmleri parçalayıp camı çerçeveyi indirdiği ve görülmesin diye mobese kameralarını devre dışı bırakıp ta vatandaşın kendi kameralı telefonları ile bunların polis tarafından yapıldığı ispatlanan görüntüler mevcut . Bunlar dışında göstericiler tarafından yapılan yakıp yıkma yok. Ben size diyorum Direnişçiler çöplerini bile toplayıp sökülen çiçekleri bile yerlerine dikiyorlar Ama siz anlamak istemiyorsunuz. Ancak ne zaman ki padişah efendimiz çıkıp tvlerde "ben istesem 500 bin kişi karşılarına çıkarırım" dedi. Ardından bu tür gruplar peydahlanmaya başladı. Ve bir çoğu polisle birlikte hareket ediyor . Bak benim oturduğum semtte günlerdir protesto gösterileri yapılıyor ve bir çok semtte de aynı en ufak bir taşkınlık yok kırıp dökme yok.Çünkü polis yok. Ta ki padişah efendimiz bu açıklamaları yapana kadar. Dün bir grup başbakanın deyimiyle kafaları kıyak - bana göre büyük bir ihtimalle tinerci hepsi-it kopuk furyası polisin yanında bekleyip provokasyon yapana kadar . Ondan sonra polis gaz bombası kullandı ve o grup yok. O zaman onları yakala neden sivil halkın üstüne gaz bombası atıyorsun. Onlar terörist değil çoğu annemiz, babamız ,eşimiz ablamız, kardeşimiz, çoluk çocuğumuz. Bir başbakan halkını birbirine karşı nasıl kışkırtır bu suçtur.
|
Poliste desenize organize suç çetesi olmuş.
Acaba bunları yazarken bir yerlerden alıntımı yapıyorsunuz yoksa...
Yoksa cevabını ben bulamadım
ve sadece gülüyorum ALLAH iyiliğinizi versin hemi sizin ))))
|
|
|