Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.06.2013, 20:51   #198
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.

Dönelim konumuza sana İstanbulda ilk gece yaşananları anlattım atmleri tahrip edenin ve cam çerçeveyi kıranların polis olduğunu söyledim . Sen daha konuya dahil olmadan da farklı kişilere verdiğim cevaplarda halkın bu konuyla ilgili çektiği videoların kaldırılabileceğini söyledim. Zira sosyal medyada bir çok şey engellenmeye başladı. Polis parayla tutuyor demedim .Parayla tutulmuş adamlar dedim.Ve padişahınızın kendi tabanını kışkırtmasından sonra olduğunu da ve bunların polisin yanında yer alarak provokasyonlara imza attığını söyledim İstanbul ve başka yer hiç farketmiyor bu taktikler her yer de uygulanarak provokasyona neden oluyorlar. Size aynı taktiğin uygulandığı bir olayı anlattım. Kendi gözlerimle gördüğüm şeyleri henüz pcye geçirmek gibi bir teknoloji gelişmedi.

Bunu zaten söyledim. Ama sana şunu da dedim 1mayıs1977 de ortaya çıkan katliamların devlet eliyle yapıldığı ortaya çıktı ben o zaman çocuktum ama gördüm. Merak etme sende gün gelir bu olayın belgeleri açığa çıktığında kimin ne yaptığını görürsün. Sen bütün söylediklerimin yalan olduğunu varsay ve bekle. Hiç bir şey gizli kalmaz.
Cürmüm (cirm) ne kadar biliyor musun ki?

Çok güzel. Genelde de böyle oluyor zaten bizim sitemizde, bir iddaa ortaya atılır ve ispatlanamaz. O iddaa üzerinde çok laf söylenir. İnsanlar suçlanır, zan altında bırakılır. Tartışma ortamı alevlendirilir derken sonra SUSULUR. Çünkü iddaa ispatlanmamıştır. Ve iddanın gerçeklik payı kalmamıştır.

Yanlız çok güzel bir neden ortaya sürmektesiniz. "AKP videoları sildi. Resimleri, belgeleri kaldırdı" ne güzel. Bende o kadar iddaa yazayım. Bazılarını kafamdan uydurayım, bazılarını az çok gerçeğe dayandırayım, eskilerden bahsedeyim derken ortada bir gerçeğe yakın iddaa oluşturayım. Ama kanıtlama noktasına gelince foyam ortaya çıksın... ne güzel değil mi. Bakın benim de bir iddaam oldu.