Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Cürmüm (cirm) ne kadar biliyor musun ki?
Çok güzel. Genelde de böyle oluyor zaten bizim sitemizde, bir iddaa ortaya atılır ve ispatlanamaz. O iddaa üzerinde çok laf söylenir. İnsanlar suçlanır, zan altında bırakılır. Tartışma ortamı alevlendirilir derken sonra SUSULUR. Çünkü iddaa ispatlanmamıştır. Ve iddanın gerçeklik payı kalmamıştır.
Yanlız çok güzel bir neden ortaya sürmektesiniz. "AKP videoları sildi. Resimleri, belgeleri kaldırdı" ne güzel. Bende o kadar iddaa yazayım. Bazılarını kafamdan uydurayım, bazılarını az çok gerçeğe dayandırayım, eskilerden bahsedeyim derken ortada bir gerçeğe yakın iddaa oluşturayım. Ama kanıtlama noktasına gelince foyam ortaya çıksın... ne güzel değil mi. Bakın benim de bir iddaam oldu.
|
dedik ya cürmün kadar yer yakarsın .Ne o yoksa kaos ve aktassa ya yaptığınız gibi evime tehditler mi yollamayı düşünüyorsunuz?. Şimdiden söyleyeyim böyle bir niyetin varsa aman dikkat et geldiğinde kiminle karşılaşacağınız konusunda şok olmayın.
Valla dedim ya benim yalan söylediğimi kabul et ve bekle.İnterneti sadece sivaslılarnetten ibaret sanıyor ve hiç bir şeyi takip etmiyorsun yapılan sansürleri de görmen mümkün değil. Camide içki içildiğini de iddia ediyordunuz ne oldu?