Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.06.2013, 22:53   #235
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1330 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gelelim koyun meselesine hocam.

Ben de eğer makarna, bulgur, kömür, buz dolabı, çamaşır makinasına oy verirsem bana da koyun desinler hak etmiş olmaz mıyım? Bunlar defaatlerce ispatlandı.

Koyun bir tutam ot için, veya sürü başı için kendini uçurumdan atmıyor mu? Kaldı ki insanların vicdanları var. Koyun da değiller. Toplumun sorumluluğunu taşıyorlar.

Bu gereçler için oy vermeyenler bile, bu zihniyetteki bir siyasete oy verirlerse, ne düşünülmeli?
Hak etmiş olmaz..
İsteyen istediği sebepten dolayı istediği partiye oy verir..bana kalırsa CHP'nin tamamı,anlayışı,düşünce sistemi komple düşün işte,bir kilo bulgur etmez..Ben şimdi CHP'ye oy verenlere hakaret mi edeyim..
Kaldı ki Cem Uzan'a kontöre,dönere,konser verdi diye milyonlar oy verdi..O zamanlar bu koyun muhabbeti hiç yapılmamıştı.İsteyen istediği partiye oy verir..
Bunları da geçtim..Hadi sizin koyundan kastınız kömüre,oduna oy verenler..Peki referanduma yüzde 58 çıktığında o yüzde 58 de koyun ve aptal ithamalrı ile karşılaşmadı mı?
O kadar çok örnek verilebilir ki..Çok samimi olduğum Edirne'li bir arkadaşım AKP ve icraatlerini çok takdir eder sever beğenir..Ama sırf dedem,babam öyle yapmış,aile kültürü olmuş diye CHP'ye oy veriyor.Şimdi,kömüre oy verenle,bu arkadaşımın arasında ne fark var?
Öyle biryargı oluşturuldu ki,CHP seçmeni bilinçli seçmen,AKP koyunlarla iktidar oluyor..Önce bu saygıyı oluşturmalk lazım.