Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt?
Çok komik ya bunuda yayınlıyorsun ya ALLAH iyiliğini versin hemi sizin
Vallahi gülmekten karnım ağrıdı.
Bi zahmet edip te bakarsan senin tabirinle 70 liraya gelenleri görürsün  )))))
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
Valla ben zaten gülüyorum hemi de sadece ağzımla değil.
Benim İstanbulda oturduğumu atladın herhal evim de yeşilköy havaalanına oldukça yakın. Orda ne yakın çekim yapılmış sanki çok kalabalıkmış gibi gösterilen insanları alacak yer ne de meydan var.
Paylaştığım videoya da gülmene çok sevindim. Zira bindirilmiş kıtaların tayyip şaşırma sabrımızı taşırma diye tezahürat yapmaları gerçekten çok komik. Benim de gülerken karnım ağırdı. Kesin dedim bekirbayrak ta güler o yüzden paylaştım.
Gelelim kısa mesajlar yoluyla ilçe örgütleri tarafından çağrılan hatta gelmeyenler hakkında işlem yapılacaktır denilen halkın attığı sloganlara "yol ver gidelim taksimi ezelim tencereleri parlatalım abla vs. Oğlum siz havaalanına gitmek için bile parti otobüsünü bekliyorsunuz nerede gidip kimi eziyorsunuz hangi tencereyi parlatıyorsunuz

Komik olmayın.Az önce Kıvanç Tatlıtuğ bir cümle sarfetmiş böyle tatlısu sanatçılarından hoşlanmıyorum ama iyi laf etmiş:
"Yol ver gidelim, Taksim'i ezelim" diye höyküren bir kitleye el sallayan birini barış mimarı diye yansıtacak biri varsa utanması kalmamıştır."