Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt?
şimdi kardeş benim taksimde hep birden devlete küfrediliyor dememi siz ispat et ediyorsunuz.bunu benim size ispat etmem karın beyazlığını size ispat etmeye benzer.sizin pencerenizle ya kar beyaz değil yada siz karın beyaz olmadığını bana ikna etmeye çalışıyorsunuz.yüzlerce video var elinde mikrofon alıp milleti başına toplayıp katil türkiye diye slogan atanlar.taksim ermeni mezarlığı yedirmeyiz diyenler.sonra türkiye bayrağını aponun resmiyle yanyana koymak bu ülkeye küfür hakaret değilmi.mustafa kemal atatürkün resmini apo piçiyle yanyana koymak bu ülkeye küfür değilmi.ak partiye kızgınlığınız olabilir ama devletin malını mülkünü.bireylerin malını mülkünü yağmalamayı milletin gözüne baka baka savunuyorsunuzya helal olsun.bu çapulculara karşı koyan türk polisinide biz gerektiği gibi savunamıyoruzya bizede yazıklar olsun.
|
Gardaş cevap verdiğin yazım cevabımdır tekrar okumanı rica ediyorum. Zira söyledğin her şeyin cevabı orada var... Tekrar tekrar... Sadece ogünden bugüne değişen bir şeyden bahsedeceğim. Polis Müdehale etmeden 2 saat önce BDP, PKK, SDP gibi gruplar alandan çekildi tesadüf mü? Şu anda direniş gösteren örgütsüz bir halk var meydanda onlarında elinde Türk Bayrağı var... Tek tük de TKP'liler var...