Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.06.2013, 16:57   #550
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 790 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
mete209 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz kendinize güldürecek işler yaparsanız gülerim tabi. Avrupa'nın bizim iyiliğimizi istemeyeceğini orta bire giden bir çocuk bile bilir!

Avrupa Filistin'de çocuklar öldürülürken, Doğu Turkistan'da masum Müslümanlar katledilirken, Irak'ta namuslu kadınların ırzına geçilirken, ülkemde başörtülülere zulüm uygulanırken... nerelerdeydi? Şimdi ne oldu da Türkiye'nin iyiliğini düşünür oldular? "Işinize gelmezse ne ABD ne AB tan bağımsız Türkiye", yok olmazsa, "AB doğru söylüyor", iyiliğimizi istiyor!

Ordu, üniversiteler, hakim-savcılar bitti. Onlardan ümidinizi kestiniz şimdi de Avrupa'dan, BM'den medet ummaya mı başladınız?

Adam gibi tepkinizi koyacaksanız koyun. Yakıp yıkmak da neymiş. 200 trilyon zararı kim ödeyecek?

Demokrasiye,milli iradeye azıcık saygınız olsun. Bu ne hazımsızlık? Halk teveccüh etti Tayyip Erdoğan'ı seçti. Siz de iyi çalışır halkın gönlünü kazanırsanız bu halk sizi de seçer. Kırmayla dökmeyle ancak halkın öfkesini kazanırsınız.

Teröristlerle kimin işbirliği yaptığını ben çok iyi biliyorum. Doğu Perinçek, Hüseyin Aygün, Silivri'deki bilmem hangi komutan, teröristleri affeden Ahmet Necdet Sezer... Şimdi de gezi parkı eylemcileri... Ceddinin izindeler başka ne olacaktı ki? Bir de AK Parti pkkyla işbirliği yapıyormuş. Yav, işbirliği yapılan pkk gezi parkına destek mitingi düzenler mi?

Yani arkadaşım ben diyorum Edirne sen diyorsun Kars. Ya inan senle zaman kaybedecek zamanım yok. Sen tepe üstü kafan aşağıda bakıyosun sanırım olaylara.
Sabit ezberci kalıplaşmış bir zihniyete sahipsiniz anladığım kadarıyla. Onun için sana ne desem bir kulaktan girip diğerinden çıkar, ben bunu bilerek demiyorum ama bilmeyerek hala ABD uşaklığı yapanları hala İsrail savunucularını savunuyosun bana.
Bir düşünür yada oazanımız olsa gerek bir sözü vardı " Cahil ile cenk edenin kılıç olsam ellerinde" sana başka sözüm yok kardeşim bildiğin gibi devam et.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla