26.06.2013, 23:01
|
|
|
Tecrübeli Yiğido
Sarikanarya58 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2014 20:43
Tecrübe Puanı: 664 
|
Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Olayın CHP ile bağlantısını biz direnişçiler olarak kuramıyoruz bir türlü siz dışardan nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum. Bir tek CHP bayrağı gördünüz mü orada?
|
Olayların içeriden chp, dışarıdan belli bir kaç avrupa ülkesi desteğiyle büyüdüğünü görmemek veya görmek istememek nasıl bir duygudur anlamıyorum. O zaman size en basit bir örnek veriyim ;
Eylemcilere para veren chp milletvekilleri " bayram harçlığımı veriyordu" ? görüntülerle sabit. Fotoğrafta değil, video. ( Videoyu bulduğumda sizlerle paylaşmaktan büyük zevk duyacağım)
Olayın ilk gününden itibaren yalan yanlış ve bilinçli olarak gerek mısırda gerekse ingilterede olan olayları Türkiyede olmuş gibi fotoğraflarla servis eden hüseyin aygün denilen provakatör , yeşiller partisinden miydi ?
Müftü karısıyım diyerek milleti salak zanneden salak kadının kocası hangi partinin ilçe başkanıydı ?
Mübarek Berat kandili gecesi,gece 02.00 lere kadar sazlı sözlü konser veren Buca belediye başkanı hangi partiden acaba ?
Hataydaki o masum insanların katledildiği olayın emrini veren kimin şoförü ve kimin tercümanı çıktı ?
chp izmir konak belediye başkanı hakan tartan, Türkiyedeki Alevi dedelerini İran'a hamaneyle görüştürmek için yaptığı organizasyonun amacını açıklamalıdır. Hele ki bu dönemde. Yoksa sıradaki versiyon Alevi-Sunni çatışması mıdır ?
Yeter yoruldum valla o kadar çokki .................
|