Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.07.2013, 00:41   #579
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1211 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Bakın arkadaşlar.

İnsanların ayakkabı ile içeri girdiğini ben ilk günden beri gördüm ve kabul ettim. O baskıyı gören bir insanın camiye girerken ayakkabısını çıkartması gibi bir şeyi düşünmesinin imkanı olduğunu sanmıyorum. Camiye aciliyetle girmeyen insanların hiçbirinde ayakkabı yok, başka görüntüleri de incelemenizi rica ederim. Kafası gözü yarılmış insanlar ile bu insanları oraya getiren insanların ayakkabılarını çıkartmalarını ben beklemem siz beklersiniz o konuda tartışmaya gerek yok.

Bira içildi meselesine gelince. Bir tek görüntü yok bira içildiğine dair. 1 bira kutusunun 4 farklı yerde fotoğrafının çekildiği açıkca belli bunun yanında ben sizin iş yerinizde içki içildiğini de bu yöntemle ispatlayabilirim.

En son yayınlanan görüntülere gelince. Benim orada garipsediğim bana iğrenç ve ters gelen bir hareket var bir gencin kız arkadaşını öpmesi. Bu olmaz. Suç değil ama saygısızlık keşke orada olsaydım ve engelleseydim. Fakat 2 hafta önce sosyal medyada kendimce bir cümle yazmıştım. Başörtülü kadına saldırı ve Camide içki konusunda başbakan iddiada bulundu ve dedi ki 1 hafta içerisinde açıklanacak üzerinden 16 gün geçti bu lafı söyleyeli (O zaman 16 gün geçmişti) eğer 2 gün içerisinde bu görüntüler yayınlanmazsa sonradan yayınlanacakları sahte sayacağım.

Kavga edebilirler cami de hiç mi kavga görmediniz? Ben bunca yıl Cuma'ya Bayram Namazına ve arada Teravih'e giderim en az 4-5 kere gördüm hem de namaz kılan insanlar kavga ediyor. Orada panele yumruk atan malı da zaten hemen durdurmuşlar. Diğerleri toparlamaya çalışmış orayı.

Ayakta duramama konusuna gelince doğrudur ayakta duramıyorlar ama bilinç altı yapıyor yine bu haberi yapan hep yaptıkları gibi şartlandırma ile haber yapma. Bu haberi yapan 1 tane ama sadece 1 tane birber gazı bombası yesinde göreyim bakalım ayakta durabiliyor mu?

Şimdi de diyorum bu görüntülerin sonradan kurgu olmadığı ispatlanana ve orada işlenen bir suçtan dolayı birisi ceza alana kadar (KAbahatlar kanunundan 90 TL'lik bir ceza bile kabulüm) ben kabul etmiyorum o videoları ve sonradan çekildiğini iddia ediyorum. İspatlanırsa boynum kıldan ince kabul ederim.

Eğriye eğri doğruya doğru. Ömrüm boyunca çok şükür yalan söylemedim, kendimce yanlışı savunmadım, yanlışı gördüğümde de söyledim yanında durmadım. Burada da gördüğümü söylüyorum ve özet geçiyorum. Görüntülerin gerçekliği bir şekilde ispatalanana kadar bana göre yalan. Çünkü iddianın üzerinden 1 ay geçti böylesine hükümeti rahatlatacak bir video emniyet tarafından 1 ay sonra servis edilmezdi. İspatlamak çok basittir, oradaki insanlardan birisi ceza alır ya da en kolayı Malik Bey'in soru önergesinde açıkca var Başbakan cevap verdiğinde görürüz bu görüntüler resmi olarak kabul gören mi? Ama cevap olmazsa yine sahteliğinin ispatıdır... Bira kutulu fotoğraflar kesinlikle sahtedir. Aynı kutu 4 farklı yerde çekilmiştir ve sonraki gün bulunmuştur. İçki içen birisi buradaki görüntülerde bile yoktur. Mevcut video eğer gerçekse burada görsem ağzını gözünü kıracağım adam o uzun saçlı sevgilisini öpen salak ile paneli kıran maldır geri kalanların hareketleri bana anormal gelmedi ama o zamanki durumu düşününce zira bu ülkede ilk 15 günde 120.000 gaz fişeği atıldı.

Saygı ve selamlar ile...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla