Cevap: Ürgüp yılın başkanı seçildi
Sayın başkanı yılın başkanı seçildiği için tebrik ediyorum..Yalnız 2004-2009 arasında eski başkan Sami Aydın yanlış hatırlamıyorsam 5 yılda değişik kurumlar tarafından 8 kez yılın başkanı ödülleri verilmişti..Sami Başkan da bunu 2009 seçim öncesi bilbordlara asmıştı....2009 seçimlerinde ise 8 kez yılın başkanı ödülü alan Sami Aydın değil, daha önce fazla kişinin tanımadığı yıllardır Ankara da yaşayan işadamı Doğan ÜRGÜP Sivas Halkı tarafından başkanlığa layık görüldü..Onun için bu tür ödüller seçim öncesi her aday için yanıltıcı olabilir..Gerçek olan ise Sivas Halkının yerel seçimlerde vereceği oylardır..Şu anda şanslar herkes için eşit gözüküyor..Ben de Sivas'ı geleceğe hazırlayacak;2-30 lara götürecek,planı,projesi olan ,dürüst,kişilikli bir başkanın Sivas ta seçilmesidir..Başkan kim olursa olsun ama Sivas'ı trafik sorunlarından arındıracak,Sivas'ta kentsel dönüşümü gerçekleştirecek ,hedefleri,planları,projeleri olan ,herkesle barışık,halkla içiçe, genç,dinamik bir başkan profili çiziyorum....
|