Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - EMİTT FUARINDA YILDIZ DAĞI KIŞ SPORLARI TURIZM MERKEZI TANITILACAK
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.01.2014, 17:03   #1
YILDIZDAĞ
Usta Yiğido
 
YILDIZDAĞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
YILDIZDAĞ Şuan YILDIZDAĞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2016 10:50

Üyelik Tarihi: 11.02.2010
Mesajlar: 1.257
Tecrübe Puanı: 693 YILDIZDAĞ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart EMİTT FUARINDA YILDIZ DAĞI KIŞ SPORLARI TURIZM MERKEZI TANITILACAK



İstanbul Beylikdüzü’nde 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) bu yıl kış turizmine ev sahipliği yapacak. Sivas Valiliği öncülüğünde İdaremizin de yer alacağı ve Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi Projesi’nin her yönüyle tanıtılacağı EMİTT fuarı dört gün sürecek.


Kış turizmi için yeni salonun açılacağı fuarda stant kiralayan ve stant düzenleme işlerini gerçekleştiren İdaremiz; ilimizde eylül ayında temeli atılan, mekanik tesisleri tamamlanan ve günübirlik tesisler projesi de hazırlanan Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’ni her yönüyle ziyaretçilerine anlatacak. Fuar için hazırlıklarını tamamlayan İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü teknik personeli, kendisine ayrılan stant da fuar katılımcıları ve seyahat acentelerine detaylı bilgiler verecek. Fuarda ayrıca Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nin tanıtılması amacıyla; İl Özel İdaresi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yıldız Dağı Tanıtım kitapçığı ile “Sivas Tarihiyle Yaşıyor” Projesi kapsamında bastırılan 2014 yılı gravür takvimler ve İdaremizce yabancı dilde bastırılan Sivas tanıtım kitapçığı da dağıtılacak.


Bu yıl yalnızca kış turizmine yönelik gerçekleştirilen fuar, Yıldız projenin tanıtımına da katkı yapmış olacak. Avrupa’nın en büyük 5. Turizm fuarı olan EMİTT, Türkiye ve yurtdışındaki kayak merkezleri, oteller, termal tesisler, ekipman üreticileri, sivil toplum örgütleri ve kış sporlarını takip eden basın kuruluşlarını da bir araya getirecek.


İklim zenginliğinin ortaya konulması ve tatil anlayışının dört mevsime yayılması hedeflenen fuarda, kış turizminde söz sahibi olmak ve uluslararası markalaşma yönünde mesafe kat etmek isteyen kuruluşlar kendilerine ayrılan stantlarda tanıtımlarını gerçekleştirecek.




Kaynak; [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
YILDIZDAĞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı YILDIZDAĞ'e Teşekkür Ediyor...