Cevap: 2014 Yerel Seçimlerinde Kimi Destekliyorsunuz ?
sami aydın projelerini yayınladı..detaylı bir şekilde inceledim..eğer sözünde durur ve beş yılda bunları yaparsa Sivas çağ atlar diyorum...teleferik, üniversiteye yeni bulvar, tuzlugöle hastane, kent içine 3 yeni meydan, şehrin çeşitli yerlerinde toplam 3000 araçlık otopark, baraj kenarına mesire alanı, Atakule benzeri bir yapı kale projesi vs...vs...valla açıkçası benim projeler hoşuma gitti..Doğan Bey'in somut projeler ortaya koymaması ve sadece yaptıklarımız şeklinde bir kitapçık yayınlaması yetersiz bir hamle..zaten yaptığı çoğu şey Sami Bey'in projelerinin devamı..hakkını yememek lazım birkaç tane önemli projeyide Sivas'a kazandırdı..ben Sami Bey'i bir adım önde görüyorum..
Bunun dışında söylemek istediğim şey şu; bu başlıktaki yorumları baştan sona okuyan bir kişi olarak Sivas'ın gelişmemesi ve yerinde saymasını normal görüyorum...partizanlıktan, aşağılamadan uzak bir şekilde memleketin geleceğini tartışamayan,,,partizanca, aşağılayarak, dalga geçerek ve saldırgan bir tutumla görüşlerini kabul ettirmeye çalışan bir topluluğun yaşadığı şehin bir değil yarım adım bile ileriye gitmesi mucize olurdu heralde..herkes tutturmuş benim dediğim ve yaptığım doğru seninki yanlış !! bu memleket bizim arkadaşlar..medenice tartışıp ortadaki projelerin yada yapılanların olumlu yada olumsuz yönlerini ortaya koymak yerine herkes birbirini alt etmek peşinde...seçim sonucu belli değil ama malesefe biz herzamanki gibi EN BAŞTA KAYBETMİŞİZ zaten :(
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi.
|