Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 2014 Yerel Seçimlerinde Kimi Destekliyorsunuz ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.03.2014, 12:51   #82
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 15:15

Tecrübe Puanı: 734 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2014 Yerel Seçimlerinde Kimi Destekliyorsunuz ?

Milletvekili Aykut Erdoğdu mesaj ile bir twetter (facebook )paylaşımında bulunmuş, aynen aşağıya yazıyorum :

33.Rahmetli Yazıcıoğlu'nun yanına gelen kişilerle arasında hangi kan dondurucu diyologlar gelişti

34.Gördükleri karşısında helikopter pilotu kalp krizi geçirip öldü mü ?

35.Rahmetli Yazıcıoğlu'nun yanına gelen 3 kişi operasyonu aynı Usame bin ladinde olduğu gibi görüntüleyip ağababalarına ilettiler mi ?

36.Bekleyen 3 kişinin bakışları arasında rahmetli Yazıcıoğlu karla abdest alıp namazını kılıp hangi duayı etti ?
---------------------------------------------------------------------------
Sivaslı kardeşlerim değerli yiğidolar Milletvekili Aykut Erdoğdu ihalelerdeki birçok yolsuzluğu belgeleriyle kamuoyuna açıklayan bir mücadele insanı sanıyorum (Türkcell-tweets) de paylaştığı ve benim Face'ye düşen bu bilgileri Sivaslı kardeşlerimle paylaşmak ve uzun zamandır Büyük insan Rahmetli Yazıcıoğlu'nun kimler tarafından katledildiği sorusuna cevap arayan Yiğidoların değerlendirmesine sunuyorum.

Zaten ben hep düşünüyordum Yazıcıoğlu'nun kaybı kime yarar diye zaten birçok cinayette de uzmanlar hep bu sorudan hareket ederler.

Şimdide belki bunlar paylaşılacaktı sosyal paylaşım sitelerinde önüne geçmek için her türlü yasağı deniyorlar halk bilmesin gerçekleri öğrenmesin diye..

Hani 3 Y ile mücadele edeceğiz diye oy aldılardı ya
Y-yoksullukla mücadele
Y-yolsuzlukla mücadele
Y-Yasaklarla mücadele

Yurttaşın büyük bölümü işsiz ve yoksul
Yolsuzluk diz boyu pislikleri insanda kusma duygusu yaratıyor
Yasaklar zaten yaşıyoruz Savcıların hırsıza müdahalesi yasak,polislerin operasyonu yasak, yolsuzlukların herkesçe öğrenilmemesi için sosyal paylaşım sitelere yasak

En sonda dinle alay ettiler, bakara makara suresi dediler rüşvet paralarını Allahın izniyle aldık dediler..

İşte bu ortamda seçimlere gidiyoruz Türkiye öyle bir hale geldi ki Seçim yerel seçim olmaktan çıktı, insanlar şehirlerini bu tıynetteki insanlara teslim edersek neler oluru düşünmeye başladılar... Mesele sivasımızı bu tıynetteki birpartinin mensubuna bırakılıp bırakılmayacağı meselesidir.
Sevgi ve Saygılarımla,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...