|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() havacı Şuan
Son Aktivite: 24.06.2015 00:54
Tecrübe Puanı: 710
![]() |
07 Mart 2008 14:45
Bir süredir internette tehlikeli bir virüs dolaşıyor... PKK'nın Türkiye ve Avrupa ülkelerinde eğitim almaları için maddi destekte bulunan bir grup Kürt hackerın geliştirdiği bir virüs tüm bilgisayarları tehdit ediyor. Uzmanlar, "Terörü lanetliyoruz. Herkesi Birlik olmaya çağırıyoruz' maili ve laneththeteror hotmail.com adresine karşı uyarıyor. İnternet sitelerinde ve msn adreslerine gönderilen maillerde, "Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size", "Terörü Lanetliyoruz. Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz" konulu bir mail gelirse sakın açmayın. Çünkü içinde bulunan .pps (Powerpoint) sunusu olan mailde dosya açıldığı zaman tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor. En sonun da ise, bunun PKK tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı Kürdistan yanlısı bir resimle (bölünmüş Türkiye ve Kürdistan haritası) bütün sisteminizin çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün verilerin silindiğini söylüyor. Ve artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden önce de açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm arkadaşlarınıza maili yolluyor. Yine aynı şekilde msn listenize laneththeteror hotmail.com eklenmek isterse sakın kabul etmeyin. Bu da yine aynı kişilerin kullandığı mail adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz kürt hackerların eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza yolluyor uyarısı yapılıyor.
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1143
![]() ![]() |
Sanalda PKK virüsüne dikkat!
PKK'nın maddi destekte bulunduğu bir grup Kürt hackerın geliştirdiği virüs tüm bilgisayarları tehdit ediyor. Uzmanlar, "Terörü lanetliyoruz. Herkesi Birlik olmaya çağırıyoruz" maili ve laneththeteror@hotmail.com adresine karşı uyarıyor. İnternet sitelerinde ve msn adreslerine gönderilen maillerde, ‘Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size’, ‘Terörü Lanetliyoruz. Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz’ konulu bir mail gelirse sakın açmayın. Çünkü içinde bulunan .pps (Powerpoint) sunusu olan mailde dosya açıldığı zaman tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor. En sonun da ise, bunun PKK tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı Kürdistan yanlısı bir resimle (bölünmüş Türkiye ve Kürdistan haritası) bütün sisteminizin çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün verilerin silindiğini söylüyor. Ve artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden önce de açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm arkadaşlarınıza maili yolluyor. Yine aynı şekilde msn listenize laneththeteror@hotmail.com eklenmek isterse sakın kabul etmeyin. Bu da yine aynı kişilerin kullandığı mail adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz kürt hackerların eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza yolluyor uyarısı yapılıyor.
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tekniker58 Şuan
Son Aktivite: 24.08.2014 17:40
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
vay hainler vay. her yönü alçakça deniyorlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
bulutum Şuan
Son Aktivite: 09.09.2008 21:14
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
paylasım ıcın tsk kendısılahları ıle vurmaklazım ama bız kalles degılız
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
bulutum Şuan
![]() |
baska tur dosyada gondere bılırler onlarada dıkkat exe.dat
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En iyisi tanımadığımız ve emin olmadığımız hiç bir e-maili açmamak msn adresini bilgisayarımıza kabul etmemek.
![]()
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Bu adamlardan her şey beklenir bir gün onlarada başkaları bir öldürücü vüris gönderir tanımadığımız birinden gelen hiç bir dosyayı acmamalıyız paylaşımın için sağol kardeşim
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 801
![]() |
MSN TUZAKLARINA DİKKAT!
Arkadaşlar Msn Messenger da Şöyle Bir Dialog la Karşılaştım Bugün !!! Bende Cinim ya Adres Hakkında Bir Araştırma yaptım.Birçok Arkadaşımızın Bu Adresten Canları Yanmış Sizleri Uyarmayı Kendime Borç Bildim.Sizde Arkadaşlarınızı Uyarırsanız Sevinirim. Kötü Niyetli İnsan Dışı Varlıklar Böyle Bir Program Yapmışlar.Aman Dikkat !!!! Msn Messenger a Gelen İleti Bu ! diğer adresimi engellemişsin hayırdır? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] dan baktım. neyse uzatmaya gerek yok :( ben de seni engelliyorum yazma bana. inanmıyorsan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] dan dene gör. ba baaayy Arkadaşlar buna inanmayın sakın.Msn de bilmediğiniz adreslere tıklamayın o siteye girseniz de sakın şifrenizi vermeyin.Bu bir program ve otomatik olarak bunları size yazıyor. MSN listesine girdiğiniz birisi, sizi daha sonradan engellediğinde, kendi listenizde o kişiyi hep çevrimdışı görürsünüz. Uzun süredir listenizde çevrimdışı olan birisi, içinize kuşku düşürebilir ve 'Acaba beni engelledi mi?' sorusunu bile aklınıza getirtebilir. Aslında cevap oldukça basit; Sizi engelleyenlerin kimler olduğunu asla göremezsiniz. Ama bazı uyanık web siteleri, sizi engelleyenleri göstereceğini söyleyerek hain tuzaklar kuruyorlar. Sizden Şifrenizi İstiyorlar ! ! ! Sitenin çalışma şekli şöyle; önce sizden e-posta adresinizi istiyor ve ardından da şifrenizi. Bu bilgileri verdiğinizde, sisteme hemen giriş yapılıyor ve sizi engelleyenleri listesi verilecek dese de artık iş işten geçmiş oluyor. Bu kadarla sınırlı kalsa iyi. E-posta adresinizi ve şifrenizi alan bu site, hemen MSN listenizdekilere de ulaşmaya çalışıyor sizin adınıza ve bu zincir, uzamaya devam ediyor. Ne Yapmak Gerekiyor? 1. Microsoft’un dışında hangi site olursa olsun, kesinlikle şifrenizi bir web sitesine vermeyin. 2. Arkadaş listenizden gelen otomatik reklam mesajlarını ciddiye almayın. 3. MSN üzerinden gelen dosyaları açmadan önce virüs testinden geçirin. 4. Anti virüs yazılımınızı mutlaka güncel tutun. ALINTI.... Ben fertelliyim olarak bu konuda bildiğim kadarı ile bilgi vermek istiyorm yukardaki yazıda msn den gelen tehlikelerden bahsediyor ancak sizi engelleyeni görmenin mümkün olmadığını da ekliyor Ancak onun tersine görmek mümkün Örneğin : sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin resmine Sağ tıklayın ve sırayla görünüm ,profil ,karşınıza spaces.live.com un web sitesi cıkacak yani o kişinin profil bilgileri sonra resmin altında Profil Ayrıntılarını Göster i tıklıyorsunuz daha sonra açılan sayfada eğer sadece Profilin altında Web görünümü var ise sizi engellemiştir yok hem Web görünümü hem de Messenger görünümü var ise sizi engellememiştir bilgilerinize sunarım msn lerinize dikkat edin bilmediğiniz linkleri açmayın eğer bir web sitesine gireceksenizde Adres çubuğuna adresi yazarak girin
|
|
|
|
#9 |
|
Yasaklı
bulutum Şuan
![]() |
engelleyen ve silenleri bulmak zor degil bunun yolu
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] d msn yada a msn i indirin tamamdır birde msn iz sürücü var tabi bunlardan bula bilirsiniz ögreniptene yapacaksınız ki demi sadık dost ara sıra slm verendir. |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|