|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şarkışla ilçesinde, milli eğitim personelinin maaş ödemeleri karşılığında banka tarafından verilen promosyon bedelini bağışlayarak yapımına katkıda bulunduğu öğretmenevinin temeli törenle atıldı. Vali Veysel Dalmaz, törende, millete götürülecek hizmetin önemine değinerek, ΄΄Bugün eli öpülesi öğretmenlerimize bir sosyal mekan oluşturacak bu tesisin temel atılmasında sizlerle birlikteyiz. Bu temel atmada memnuniyetimiz gerçekten çok fazla΄΄ dedi. Şarkışla Kaymakamı İsmail Çataklı da ilçedeki 550 eğitim çalışanından 472΄sinin bağışladığı promosyon paylarından 224 bin YTL kaynak temin edildiğini belirtti. Vali Dalmaz, daha sonra 600 bin YTL΄ye mal olacağını belirtilen binanın temeline ilk harcı attı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şarkışla Öğretmen Evi şimdiden hayırlı olsun. Eğitimcilerimizin bir araya gelebilecekleri ve hoş
vakit geçirebilecekleri güzel bir tesis olur inşaallah. Öğretmenlerimizin bağışta bulunarak temel atmaları da ayrıca örnek alınması gereken bir davranış.
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öğretmenlerimize hayırlı olsun....