|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2245
![]() |
Artık neye gülüp neye ağlayacağımı bilmiyorum
Yitirdim duygularımı hiç birşey hissetmiyorum Ne dostlarda vefa kaldı ne sevgide saadet Herkeste ayrı bir hava anlamadım bu ne hiddet Öyle oldu ki hem özgürüz hem esiriz Ancak zayıflara karşı fırtına gibi eseriz Avrupa sevdasına abdal olduk dolandık Bir olan yerine paraya şöhrete bağlandık Hep birlik olacaktık ben yerine bizdik güya Yitirdi önemini hani nerde edep hani nerde haya Artık dik duramıyoruz,yerine göre eğiliyoruz bükülüyoruz Eskiden koştugumuz insanlık yolunda şimdi yürümeden dökülüyoruz Herkes kendine ayrı yol buluyor agızlarda başka bir türkü Söyleyin bana söyleyin dalları kesilince agaç neylesin kökü Her televizyonda başka haber herkese göre bir dizi Uyanın artık uyanın vurdular narkozu uyutuyorlar bizi Parayı kaybedince zengin kişi bagırıyor kriz kriz Söyleyin bugün gururu kaybedersek yarın ne ederiz Güneydoğu,marmara,ege hepsi bizim bölgemiz Bir zaman yücelerdeydi şimdi kaybolan gölgemiz Savrulurya rüzgarın önüne düşen her yaprak Bizde yaprak olduk artık paklamaz bir avuç toprak Önemi kalmadı artık,kimse ayırt etmiyor haramı helalı Bir söz söyleyince adımızı koyuyorlar felaket tellalı Durdum döndüm arkama ve ta gerileri gözledim Kısacası ben geçmişimi,ah o eski günleri özledim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() yusufulku58 Şuan
Son Aktivite: 11.01.2012 23:46
Tecrübe Puanı: 757
![]() |
yüreğine sağlık kangallı
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2245
![]() |
geçmişini unutan bizden değiidir aslını unutan soysuzdur
türküm doğruyum türk oğlu türkün oğluyum olmaz yalan olmaz ihanet ben anadoluyum!! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|