|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas’a bağlı Uzuntepe Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Mert’in başı bir yıl önce kaybettiği nüfus cüzdanı yüzünden dertten kurtulmuyor. Kaybolan kimliği yüzünden bugüne kadar iki kere almadığı ürünler yüzünden icralık olan Mert, yetkililerin kendisine yardımcı olmasını istiyor. Yaşadığı sıkıntıları gazetemize anlatan Mert, inşaat işçiliğini yaptığını belirterek, bundan yaklaşık bir yıl önce Sivas Merkez’de kimliğini kaybettiğini ifade etti. Kimliği kaybettikten bir süre sonra Uzuntepe Mahallesi’nde ki evine icra kağıdı geldiğini söyleyen Hüseyin Mert, kendi adına bir bilgisayar alındığını ve bu bilgisayarın yaklaşık bin lira tutarında olduğunu kaydetti. Evine gelen bu icra kağıdının ardından kimliğini yeniden çıkarttığını dile getiren Mert, bu dertten kurtulduğunu sanırken, evine bu kez de Telekom Müdürlüğü’nden bin 700 liralık icra takip kağıdı gönderildiğini söyledi. Mert, “Kimliğimi bulan kişi benim adıma alışveriş yapıp borçlanmış. Bir yıl içinde iki kere yapmadığım harcamalar yüzünden icra geldi. Alışveriş yapılan yerlerdeki kimlik fotokopilerini gördüm. Kimlik bana ait ama fotoğraf başka birine ait. İnşaatlarda çalışarak geçimimi sağlıyorum. Durumum çok iyi değil. 4 tane çocuğum var. Avukata başvurdum. İcra gelen yerlere dilekçe yazdım. Durumu polise de bildirdim. İfademi aldılar. Ben artık bu tür işlerle uğraşmak istemiyorum. Yetkililerden bir an önce kimliğimi kullanan kişi veya kişilerin bulunmasını istiyorum” dedi. Sivas Hürdoğan |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimliğiniz ilk kaybolduğunda ilgili mercilere gerekli başvurularınızı yapsaydınız bu üzücü oyunlara gelmezdiniz.
İnşallah yapılan yanlış düzeltilir ve en az zararla sonuca ulaşılır. Memleketim öyle bir hal almışki kim kimi nasıl dolandırırım arayışı içerisinde.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1839
![]() |
vah benim kardeşim sana hiçkimse demedimi kimliğin kaybolduğunda ilgili yerlerihaberdar et diye en azından yerel gazetelerin birine gidip kayıpilamı verseydin bunudamı bilmiyordun hiçmi tv izlemedin gazetedemi okumadın hiç memleketimin saf insanları çok üzüldüm allah okimliğini kullanan kişi varya aldıklarını güle güle kullanmasın senin çocuklarının rızkını alıyor .
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Vatandaşın ihmalkarlığımı desek, sorumsuzluğumu desek. Hata işte belki biri bulup polise yada bir yere bırakır diye düşünmüştür. Geçmiş olsun inşallah o sahtekarlar bulunur,sende kurtulursun yoksa işin çok zor gibi değerli hemşerim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() funda58 Şuan
Son Aktivite: 21.04.2011 09:33
Tecrübe Puanı: 611
![]() |
gerçekten hiçmi aklına gelmmiş bir gazeteye başvurmak karokola bildirmek bile bazen yetmiyo..... hiç bir yere resmi daireler hariçinde kimlik fotokopisini bile bırakmayın.... ben gazeteciyim ve o kadar böyle kandırılan kişilerle kkarşılaşıyorumki.... bu zamanda dikkatli olmak lazım...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|