Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Öğrencilerden Anlamlı Kampanya - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.05.2012, 08:13   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 963 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında “Atık Kağıdı Getir Çam Fidanını Götür” kampanyası başlattı.

CÜ BESYO Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tuğbay İnan, yaptığı açıklamada, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerinin 4 ayrı proje hazırladığını belirtti.
Bu projeler arasında yer alan “Atık Kağıdı Getir Çam Fidanını Götür” kampanyasının önemini vurgulayan İnan, çevre kirliliğine ve giderek azalan ormanlara dikkati çekmek, toplumda ağaç ve doğa sevgisini arttırmak amacıyla başlatılan bu kampanyanın, 11 Mayıs'ta başlayacağını ifade etti.
İnan, öğrencilerin topluma ağaçlandırmanın ve doğayı korumanın önemini anlatacağı kampanya kapsamında 11-12-13 Mayıs'ta Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki alanda etkinlik gerçekleştireceklerini belirtti.
Belli miktarda atık kağıt getiren vatandaşlara üniversite öğrencileri tarafından çam fidanı verileceğini dile getiren İnan, tüm duyarlı vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Sivas'ın Sesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.05.2012, 09:34   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1230 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Ana Sabah Sabah abimi gördüm karşımda

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.05.2012, 09:58   #3
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 860 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Aferin Tuğbay gözlerinden öpüyorum senin.
Bak ne diyeceğim. Üniversite lojmanlarında sözümona profösör ve doçent olup aydın geçinen öyle çok cahiller varki biliyormusun.Çünkü bu sahte aydın kişiliğine bürünmüş cahiller ev taşıdıklarında kutu kutu kitapları kapıcıya verip çöpe attırıyorlar nasıl kızıyorum nasıl.Ben astım ve toza allerjim olduğu halde maske takıp bu kitapların çöpe atılmasını engelliyorum, çuval çuval Sivas ve ilçelerindeki okullara gönderiyorum.
Bu kampanya muhteşem sana bu konuda destek olacağıma söz veriyorum.

işte aydın olmak ve duyarlılık budur,aferin canım aferin .Başarılar diliyorum.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.05.2012, 10:31   #4
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44

Tecrübe Puanı: 983 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Keşke herkes sizin gibi olsa. Bu duyarlı davranışa emeği geçen herkesi kutluyorum. Başarılarınız daim olsun.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.05.2012, 11:50   #5
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1230 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

15 Mayıs Salı günü bu ders kapsamında, saat 19.00'da Üniversite Kongre Merkezinde Engelli Vatandaşlarla ilgili bir Prog. Düzenlenecek, haftaya da Bir köy ilk öğretim okuluna Kitap bağışı ve Kütüphane yapılacak, bu kapsamda elinizde okuduğunuz kitaplarınızı Cumhuriyet Üni. Beden Eğitimi Spor Yük. Okulundan Tuğbay İNAN'a teslim edebilirsiniz...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.05.2012, 12:16   #6
Azizem_58_58
Usta Yiğido

Azizem_58_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Azizem_58_58 Şuan Azizem_58_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2014 13:12

Tecrübe Puanı: 621 Azizem_58_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aferin Tuğbay gözlerinden öpüyorum senin.
Bak ne diyeceğim. Üniversite lojmanlarında sözümona profösör ve doçent olup aydın geçinen öyle çok cahiller varki biliyormusun.Çünkü bu sahte aydın kişiliğine bürünmüş cahiller ev taşıdıklarında kutu kutu kitapları kapıcıya verip çöpe attırıyorlar nasıl kızıyorum nasıl.Ben astım ve toza allerjim olduğu halde maske takıp bu kitapların çöpe atılmasını engelliyorum, çuval çuval Sivas ve ilçelerindeki okullara gönderiyorum.
Bu kampanya muhteşem sana bu konuda destek olacağıma söz veriyorum.

işte aydın olmak ve duyarlılık budur,aferin canım aferin .Başarılar diliyorum.
Seni çok yakından tanıdığım için duyarlı olduğunu biliyorum Sabiha teyze dediklerin çok doğru ..
Alt 16.05.2012, 20:40   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

İnsanlık adına yapılan her emeğe her çalılşmaya saygı duyarız. Başarılar diliyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil