|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Şahit olarak gittiği mahkemede güldüğü için “Mahkemenin huzurunu bozmak" suçundan hapis yattı. Geçimsizlik nedeniyle ilk eşinden boşanıp, hastanede tanıştığı ikinci eşi ile evlendi. İkinci eşi kendisi işte iken evi boşaltıp kaçtı. Özcan’ın başına gelenler pişmiş tavuğun bile başına gelmedi. Güldüğü için başına gelmedik sıkıntı ve bela kalmayan Özcan Soylu, ikinci eşinin evi boşaltıp baba evine kaçmasını bile gülerek karşıladı. İDOLÜM KEMAL SUNAL Kemal Sunal’ın “Gülen Adam “ filminin gercek sahnesi gibi Özcan Soylu’nun hayatı. Suşehri΄nde gülen adam olarak ünlenen tesisat ustası Özcan Soylu΄nun ikinci evliliğinde başına gelmeyen kalmadı. Güldüğü için annesinin cenazesine katılamadı,Şehit olarak gittiği mahkemede güldüğü için “Mahkemenin huzurunu. bozmak “suçundan hapis yattı.Geçimsizlik nedeniyle ilk eşinden boşanıp, hastanede tanıştığı ikinci eşi ile evlendi. İkinci eşi kendisi işte iken evi boşaltıp kaçtı Sivas’ ın Suşehri΄nde gülen adam olarak ünlenen ve kısa sürede birçok ulusal televizyon ve ulusal gazetelere konu olan su tesisatı ustası Özcan Soylu΄nun ikinci evliliğinde başına gelmeyen kalmadı. EŞİ EVİNİBOŞALTIP KAÇTI Gülen adam Özcan Soylu, ilk eşinden geçimsizlik nedeniyle ayrıldığını, daha sonra Bingöl΄ün İncesu köyünde tesadüfen telefon konuşması sonrası tanıştığı Selma Karakaya ile resmi nikah kıyarak Suşehri΄nde yaşamaya başladığını söyledi. Yeni eşi ile kültür farklılığı nedeniyle anlaşmazlıklar yaşadığını anlatan Özcan Soylu, "Eşim Selma birkaç defa evi terk edip babasının evine gitti ama ben gidip kendisini geri getirdim. Ancak sürekli anlaşmazlıklar devam edince bir gün işten çıkıp eve geldiğimde evde birçok eşyamın olmadığını fark ettim. Eşimin ailesiyle birlikte gelip evdeki bazı eşyaları toplayıp götürdüklerini anladım. Kendini birçok kez telefonla arayıp mesaj atmama rağmen bana cevap vermedi ve şimdi boşanma davası açtım. Ancak bu yaşanan tüm gelişmelere rağmen hayata gülümseyerek bakıyorum. Ağlanacak halime gülmeye devam ediyorum" dedi. GÜLÜYORUM NE YAPAYIM Sürekli gülmesi nedeniyle cenazelere ve toplantılara katılamadığını anlatan Özcan Soylu, şöyle konuştu: "Gülmem başıma birçok kez hem güzel şeyler hem de kötü şeyler getirdi. Ben mutluluğu arayan bir adamım, sürekli gülmem mutlu olduğum anlamına gelmez. Annemin cenazesine güldüğüm için katılamadım.Cenazeye katılanlar beni kovdular. Mahkemeye şahit olarak gittim. Hakim beni devamlı güldüğüm için “Mahkemenin huzurunu bozmak “ suçundan tutuklattı. İlçede benle kimse güldüğüm için ciddi bir konu konuşmuyor. Elimde değil ne yapayım. Gülüyorum diye bu kadar çile çekmek benim kaderim mi “edi KEMAL SUNAL’IN MEZARI BAŞINDA GÜLDÜ Özcan Soylu kendisine rehber olarak kabul ettiği güldürü ustası Kemal Sunal’ın mezarını da ziyaret etti. Kemal Sunal’ı mezarı başında ziyareti sırasında güldüğü için görevliler tarafından mezarlık dışına çıkarılan Özcan Soylu “ Elimde değil. Devamlı gülüyorum. Güldüğüm için karşımdakiler art niyet besliyor. Gülmek benim kaderim.Kimileri ağlar ben ise gülüyorum. “dedi Yeni Ülke |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|