|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() ...58Sivas58... Şuan
![]() Son Aktivite: 21.10.2009 22:56
Tecrübe Puanı: 588
![]() |
![]() Tam göğsünüzün otasında bir yeriniz acıyacak... Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz... Sokağa fırlayacaksınız... Sokaklarda dar gelecek... Tıpkı vücüdünüzün yüreğinize dar geldiği gibi... NE DENİZİN MAVİSİ AÇACAK İÇİNİZİ,NE PIRIL PIRIL GÖKYÜZÜ... Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek,bir yandanda kaybolacak kadar küçüleceksiniz... Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan... ''Önemli olan sağlık.'' ''Yaşamak güzel.'' ''Boşver,her şey unutulur.'' Siz hiç birini duymayacaksınız... Gözyaşlarınızdan etrafı göremeyecek hale geleceksiniz... Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek,az sonra kollarında olmek isteyecek kadar çok seveceksiniz... Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz... ''Ölüme çare bulundu''ya da''Yarın kıyamet kopacakmış''deseler başınızı kaldırıp''Ne dedin?''diye sormayacaksınız... Yalnız kalmak isteyeceksiniz... Hemde kalabalıkların arasında kaybolmak... İkside yetmeyecek... Geçmişinizi düşüneceksiniz...Neredeyse dakika dakika...Ama kötüleri atlayarak.... Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz...Gittiğiniz yerlere gitmek... Bu size hiç iyi gelmeyecek...Ama bile bile yapacaksınız. Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini sölese kaçacaksınız... ASLINDA KURTULMAK İSTEDİĞİNİZ HALDE,O acıyı yaşamak için direneceksiniz... Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz... Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz... Herkesi ona benzetip... Kimseyi onun yerine koyamayacaksınız... Hiç birşey oyalayamayacak sizi... İlaçlara sığınacaksınız...Bir kaç saat kafanızı bulandıran... Ama asla onu unutturmayan... Sadece bir muddet buzlu camın arkasından seyrettiren... Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek...Boğazınız düğümlenecek,dinleyemeyeceksin iz... Uyumak zor uyanmak kolay gelecek... Sabahı iple çekeceksiniz...Bazende ''Hiç sabah olmasa ''diyeceksiniz... Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler... Ölmeyi isteyip ölemeyeceksiniz... Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz... Nafile... Düşüncesi bile tahammul edilmes gelecek... Rüyalar göreceksiniz,gerçek olmasını istediğiniz... Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını sölediğinizi fark edeceksiniz... Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz...Aramayacağın ı bile bile...Her çaldığında yüeğiniz ağzınıza gelecek... Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla... Yüreğiniz burkulacak... Canınız yanacak... Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz... Hayata dair hiç bir şey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz...Onunla bir yerlerde karşılaşmak umudu sizi gitmekten alıkoyacak... Gel_ git'li günler yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse... *** Razı mısınız bütün bunlara? Hazırmısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz.. Alıntı.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ...58Sivas58...'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() paylaşım için teşekkürler
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3313
![]() |
![]() YÜZÜNE SÜRGÜN OLDUĞUM AŞKIM
Maziye zincirlenmişti bir zamanlar kaderim,çekilen acıların ,gurursuzluğun kıyameti koparcasına fırtınalar hep içimde ,dolmayan bir boşluk ise benimleydi;hep ta ki o güne kadar.... Hani hatırlıyormusun o ılk günü yosun gözlü...Güzel sohbetler olurdu;özlem ,hasret,nefret,kin; Kötü ve güzel tüm yaşanmışlığı tanımlayan şarkılar.... Yalanlarr o büyük yalanlarrr yalanlar üzerine kurulu dünyada yüzdüm durdum, Ama nerden bilebilirdiki insan bir gün; bu söylenen yalanlar yüzünden çaresizliğie düşüp acı çekeceğini ve delicesine ilk kez aşık olacağını sonunda .... Son bir sevgi son bir mutluluk yakaladım seninle, belki de çok kısaydı kimileri için. Nereden bilsinler benim için bir ömre bedel olduğunu. Ben gözlerimde yaşadım bu aşkı ve yine gözlerimde bıraktım umutlarımı, Bunları bir gün okuyacak mısın? Okurken ağlayacak mısın bilemiyorum,. Ama beni anlayabilmen için çok zaman geçmesi gerekiyor. belki yıllar. Yalnızları oynuyorum sen bile farkında olmadan. İşte ben buyum, kimsenin istemediği, kimsenin anlamadığı,anlamak istemediği. Parktaki çocuklara bakıp seni yaşayacağım,söküp atmam gerek içimden seni. Hayatımın kalanını sensiz yaşamayı öğrenmeliyim. Ve öyle ki sızlamalı içim seni gördüğümde.nedenmi ??? biliyorsun zaten, Sen utanmalı, sen başını eğmelisin yaptıklarından utanmalı, iliklerine kadar üşümelisin yazın kavurucu sıcaklığında... Ama olmaz bunu sana yakıştıramam,sen bunları yaşamamalı, görmemelisin. Korkma ; ben gizli bir köşeden seyreder sonra usulca kaybolurum ,sen hiç görmezsin beni. Belki bir gün ortak bir tanıdığımızdan haberlerimi alırsın , haberlerini alırım.... Olur da hakkımda iyibir şeyler duyarsan senin üzülmemen için söylenmiştir yada benim üzülmem için söylenmıştır... Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın ve ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım. Senin en güzel halin neydi diye düşünüyorum,Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum işte olayımın en güzel yanı bu... Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlıya biliyorum sevdiklerin ve sana destek veren herkesin yanında ağlamak bile senin için doğal. Benim için lüks olan her şey sana doğal geliyor... Şimdi yatıyorsundur bir sigara yakmış yatağının baş ucunda yaşadıklarını benim sana söylediklerimi ve hatta yaşadıklarının bir hata olduğunu düşünüyorsundur. Kanayan yarayım senin için biliyorum. Bir hata bir yanlış. Oysa sadece sevmiştim seni. Hala aklımın bir ucundan çıkmıyorsun. Son kez çıkmayan olacaksın. Seni asla unutmayacağım. Yerlerde sürünüp yok olsam, evlenip çocuk sahibi olsan bir adım yana, dünyada olduğumu unutsan ben yine bıraktığın yerde olacağım. İçim yanıyor kimseye anlatamıyorum hoş sen bile anlayamadıktan sonra kim anlasın. Bana güldüklerini biliyorum bunu iliklerime kadar biliyor ve hissedebiliyorum . Varsın olsun, gülsünler ben biliyorum içimdekileri. Yorgun bedenimi yıldızlara taşıyacaklar bu benim en mutlu günüm olacak. Sevdiklerimi oradan görebileceğim bir kahve telvesi, bir sigara dumanı kadar yakın olacağım sana. Sana ve sevdiğim tüm insanlara.... Taptaze tatlar yaşatıyorum sen uzaklarda olsanda seni varsaydıklarım tadıyorlar, Sana büyük bir özveriyle hazırladığım mutlulukları gittiğimiz yerleri dolaşarak değil yeni keşifler yapıyorum düş çantamla beraber... Hani hiç sevmezdim ya erken vakitler kalkmasını sabahı öğlendenayıran saatler bile uyurdum ya hani, artık seninle sağ olamadığımsabahları, yokluğunla beraber geçiriyorum Yaşanmışları asla unutamam,yaşanan her an her dakika tüm zorluklara rağmen bır araya gelindiğinde yaşanan güzellikler ,atılan kahkahalar,dökülen gözyaşlar yasak adına ne varsa .... Ben hayallerimi umutlarımı senin yolcu ettiğin dolmuş durağında tükettim Çünkü bir kez daha anladım ilk ayrılıkta yaşadığım acıyı bakan gözlerinde gördüm ve bir kez daha anladım ki bana yalan söylemişlerdi . Gözlerinin içine bakmak istedim belkide sonkezdi ,ardıma bakamadın bile ama ben baktım .. Artık ne hayalim nede umutlarım kalmıştı... Bu geçicek bu biticek sadece benim dayanmam gerekiyor, hiç bağırmamıştım. Şimdi oturup bir sigara yaktığımda bir melodi duyduğumda hatırladığımın o an farkına vardığım bir sürü şey geliyor aklıma. Off neler yaşandı nerde hata yapıldı yada nasıl farkına varılmadı o hatanın yada biliyorduk da söyleyemiyorduk ,söyleyemiyordun,söyleyemiyord um... Ben sonunda anladım büyük hatamın seni sevmek olmadığını ve cezasını cektim çekiyorumda.. Seni seviyorum demeye doyamıyordum gözlerim ne zaman boş beyaz duvarlara daldığında sarılışlarını hissediyorum.. Bu gece yine ağladım yokluğuna gözyaşı damlalalarım sızarken dudaklarımadoğru,tuzu dilimdeki yarayı yaktı biraz daha. Bu gece yine ağladım sensiz şarkılarla hayatı ezmek yok etmek istedim son bir kez daha neden bilmiyorum ama yine ağladım sabaha kadar sitem etmek istedim, içimden bişeylere bağıra çağıra belkide gözyaşlarım benim yerime tüm hakaretleri bağırmıştır avazı çıktığınca Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime sessizliğime sessizce. Tutmak istedim ellerini, öpmeni beni.hissetmeyi sıcak tenini, bu gece bir kez daha özledim seni.. Hasreti yine yüreğime aldım ve ağladım bu gece, kaderime kızarak, ama yine ağlayarak seni düşündüm bu gece... Ne kadar çok isterdim yanımda olmanı,çünkü benim bütün dünyam sadece sen olmalıydın, sadece seni görmeliydim ve bana sadece sen bakmalıydın... Aklıma gelen tüm herşeye rağmen sıyırıp bedenimden senin yanına yolladım ruhumu.. Kıskandı yine her geceki gibi seni içten içe yüreğim ve sitem de etti, ağladıda gözlerim... Geceleri yakmak istedim yine, yakıp yıkmak herşeyi her zerreyi yerle bir etmek, su olup söndürmek güneşi, Senin yokluğunda beni ısıtmaya yetmeyen o güneşi söndürmek istedim ! Bu gece yine tüm dünyayı ardımda bırakıp kaçmak istedim, yokluğundan kaçmak,yapamadım, Herdefasında ölmek istedim ama ölemedim, bu acıdan kurtulamadım... Bu geCe yine ruhum cançekişti, yine boğazım düğümlendi, gözlerim yandı, üşüdü ellerim.ama sen yoktun ben yokluğunda kanadım,yok olmak istedim binlerce defa yine bu gece,yok olamadım, sensizlikte varda olamadım... Özledim ama sana anlatamadım, arayamadım, sesini duyamadım sadece ağladım.. Her şeyi sana yazdım.ve ben bu gece yine ağladım,uykuların en tatlısı senin için olsun canımın içi... Yüzüne sürgün olduğum aşkım sen söyle sen söyleki ki bunun adı aşk değildi de neydi bileyim Söylemeye dile getirmeye yüreğinin gücün kaldımı anlıyorum sende yitik kaldın kaderin karşısında.. Kelimelerin yetersiz kaldığı o anları gözyaşlarımız anlatırdı ağlarken bile gözgöze geldiğimizde Sen benden nefret ederdin bense kendimden Aylar geçti son ağlayışımızın üzerinden inan hiç dinmedi gözyaşlarım Kendime olan nefretim günden güne arttı Biliyorum sende ağladın ,kendin bile görmek istemedin gözyaşlarını bu yüzden içine akıttın gözyaşlarını ve düşündün Biz nasıl niye varolduk ve neden bittik sonrasında anladın yitik kaldığımızı Ve birkes daha benden nefret ettin... Bizi tamamlayan tek şey ise aşkımız aşkımız bittimi peki ;hayır aşkımız okadar büyük ki bitmedi yosun gözlüm Biten sadece yanyana oluşlarımız.. Ayrı geçirdiğimiz heran her dakika birkez daha anlardıkki biz bitemezdik Acısını çaresizliğini yaşasakta sonunda sende bende yarım kalmışlığın acısını çekmeye mahkumduk Sensizlik çığ gibi büyüyor içimde korkuyorum, korkum seni kaybetmek ,silmek değil; Korkum bizi kaybetmek,yaşanmışları,bizi biz yapan duyguları kaybetmekti.. Gözyaşı damlalarım yağmur olup kaplamıştı tüm şehri, Ağlayan gözlerim değil,yüreğim yüreklerimizin gözyaşlarına acımadı kader,bir bize gösterdi acımasız yüzünü.. İnsanlar kendi kaderini çizermiş ya hani, malesef bende kaderimi kendim çizdim Şimdi hatamın bedelini ödüyorum ,artık zevk alıyorum acı cekmekten Yinede bu kadar kolay olmamalı biz nasıl bittiysek çaresiz kaldıysak kadere ; kaybettik demiyorum , Kaderde bir gün kaybedicek ve bizden aldıklarını geri vericek,gün gelicek Kaderde karşı koyamıcak büyük sevdamıza vazgecmediğimizi ,yılmadığımızı görücek.. Dudaklarımın titreyerek dudaklarına dokunduğunu hissediyorum,birbirimize dokunduğumuz anlarda bile korkardık Bak, yüzüne sürgün olduğum aşkım; korkularımıza yenik düştük korkumuz buydu işte ayrı kalmaktı.... Ayrı düştü dudaklarımız,ayrı düştü ellerimiz ayrı düştü bedenlerimiz ayrı düşmeyen tek ruhlarımızdı, Buda yetmezmi yosun gözlüm... Kimseleri aldın hayatına bile bile ,kısa ,küçük mutlulukları yaşadın Onlara bana dokunduğun gibi ellerinin sıcaklığını dokunup hissettinmi?sımsıkı sardınmı bedenlerini bana sarılır gibi gözlerime daldığın gibi gözlerine baktınmı,hadi cevap versin deli yüreğin, cevabı halbuki zor değil Sustuğun sürece anlıcamki cevabın hayır.... Seni benden daha cok sevicek birini istiyorsan eğer ; üzgünüm ölmemi bekliceksin... Unutmaki canım herkesin hatası olur belkide affedilmeyecek hataları ,bir hataydı diyelim birlikte ölelim Varmısın yüzüne sürgün olduğum aşkım... Artık kilit vurdum dilimede yüreğimede,sandıklara kaldırdım aşkımı bizi yücelten ,bizi biz yapan sevgimizi Anahtarın nerde olduğunu biliyorsun dilediğin zaman aç kilidi Yeniden başlasın bir kez daha kapanmamak bitmemek üzere çılgınca yaşa.!!!!! Her aşkı savunan sevda; bizim aşkımızı savunamıcak kadar, çaresiz ve yitik kaldı ... Benim yerimede sev başkalarını ,ben bekletsemde sen bekletme hayatı eğer razıysan bu hayata yaşa gitsin değilsen razı ben öldüm sende öl yosun gözlum Güneşin batmadıgına hadi kendini inandır, sanki gözlerin görmüyor kulakların duymuyor Sen söyle ; sen bagıra çagıra yırtına dur sen ,harap ol harcan dur artık ,hadi onu sevdigini ona inandır Sevdigini söyle, onu kandır ,güzel olan her şey kısa ve yalandır Unutma her şekilde bedenin topragın olmadan buna kendinide inandır, yoksa sana kalanda senin olanda yavandır.. Yarınlara bakıp aldanma, bugünü olmaayanın yarını zaten yavan ve yalandır.. Bugüne bak ; bakarken bile zaman daralır , hadi inadın git onada söyle onuda inandır... GÜNEŞSİZ KALDIĞINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Çaresizliğin son demini yaşarken , nefes alışlarım yavaşlıyor. Neden diyemiyorum artık ........!!!!!!!! Bu akşam gün bitmeden gel , gün bitmeden gelki ; yeni doğan güne senle başlayayım ... Hiç bitmeyecekmiş gibi sevdamız ,yeniden başlasın Yeniden alevlensin köz yüreklerimiz!!!!!... Al işte seninim ; Ne istiyorsun daha, Neyi bekliyorsun, Yüzüne sürgün olduğum Aşkım !!!!.......... Seni Benden Daha Çok Sevecek Birini İstiyorsan Eğer, Üzgünüm Ölmemi Bekliceksin..Seni Nekadar Cok Sevdigimi Yalnızca İkimizie ait olması Gereken Aşkı Nezaman Anlıyacaksın Ben Ölüncemi Anlıcaksın bunu?[/ söz & yazar : LaRa |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() cilem_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2014 01:36
Tecrübe Puanı: 668
![]() |
![]() ASKDAN KIMSE OLMEZ SADECE ASK INSANIN ICINDE YASANIR ISTER KAVUS ISTER KAVUSMA O SENLE GIDER MEZARA
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı cilem_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyor musun Kalbim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Üşüyor musun kalbim? Üşüyorsan yakayım ciğerlerimi. Meğer , ayrılıklara doğmuşuz biz. Günahlarla dokunmuş ölümüne sevgimiz. Yine terkedildik baharlar gelmeden.. Yine bize ağıtlar kaldı terkedilenden. Hadi gidelim yaban ellere.. Yalanın olmadığı, Çiceklerin hiç solmadığı, Yetim çocukların düşlerine gidelim. Sürgüle, kırılmış kapılarımızı, Yak, çileye yoğrulmuş anılarımızı.. Hadi gidelim artık güneş doğmadan. Sahillerimize ateşler uğramadan. Gidelim kalbim, uçsuz bucaksız ummanlara. Üşüyor musun ayrılıklarda kalbim ? Üşüyorsan yakayım umutlarımı. Meğer, acının toprağında filizlenmişsiz. Batan dikenleri gül diye severken, Sevda hiç bitmeyecek zannetmişsiz. Yanıldık be yüreğim, Dağ gibi yüreğimizle yıkıldık be yaralı kalbim. Hadi hazanlar vurmadan gözlerimize. Bir daha çıkmamak üzere Zifiri karanlıklara girelim. Biz kır çiçeklere alışkınız. Kirpiklerimize ateş düşmeden, Bu can hasretlikte közlenmeden, Bir daha dönmemek üzere Karlı yamaçlara, küskün baharlara gidelim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1688
![]() |
![]() Razıysan Gel Benimle
Eski bir gelinliğe bir Bakır bileziğe Annemden kalan bu yüzüğe Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapayalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzluk Razıysan gel benimle Bir lokma ekmeğe Bir yudum Su içmeye Yine de şükretmeye Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapayalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzluk Razıysan gel benimle |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk Nedir.? | orhanakbulut_58 | Forum oyunları | 148 | 12.12.2011 13:09 |
iğdecik köyü tanıtımı | ali bilgilisoy | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 2 | 29.12.2010 10:43 |
Aşık Veysel heykelinin çektikleri | abircan | Serbest Kürsü | 24 | 16.08.2009 01:46 |