|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas’ta problemli yatırımlar arasında yer alan projelerden biri olan Karşıyaka Köprüsü için Sivas Belediyesi merkezi yönetimden destek bekliyor. Sivas il protokolünün geniş katılımıyla yapılan törenle temeli atılan, bölgenin yeni köprüye olan ihtiyacı nedeniyle 700 gün yerine 150 günde bitirilen Karşıyaka köprü yolu zaman zaman Belediye ve merkezi yönetim arasında tartışmalara neden olsa da Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp destek olmadan bu köprünün bağlantı yollarının yapılmasının zor olduğunu açıkladı. Bölgeye büyük canlılık getirecek köprü, 208 metre uzunluğunda ve 11,5 metre genişliğinde inşa edildi. 2 milyon 858 bin TL’ye mal olan köprü Galericiler Sitesi’nin alt kısmında Kızılırmak üzerinde yapıldı. Karşıyaka ve Esenyurt Mahalleleri ile birlikte 40 tane köyü şehre bağlayacak olan yeni köprü tamamlanmasına rağmen bağlantı yolları olmadığı için hizmete açılamadı. Geçtiğimiz günlerde köprünün durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, köprünün bağlantı yollarının maliyetinin 15-16 milyon TL’yi bulduğunu belirterek, “Maliyet bizim tahmin ettiğimizin üzerinde. Yolun maliyeti 15-16 milyon TL’yi buluyor. Merkezi idare el atmadan çözülecek bir mesele değil bu” dedi. Ürgüp, bağlantı yolları konusunun Sivas Belediyesinin imkanlarını aştığını ifade ettiği konuşmasında, bunu herkesin bildiğini, siyasilerinde bunun farkında olduğunu söyledi. Konunun ancak bir uzlaşı ile aşılacağını dile getiren Ürgüp, “Şu anda valimiz önderliğinde bir çalışma yapıyoruz. İlgili birimlerimiz yol maliyetlerini çıkarıyorlar. Bura çözülebilecek bir durum, belediye de mutlaka elini taşın altını koymalı, genel idareden de destek alabileceğimizi halen ümit ediyoruz. Bu konuda ortak bir kanı yakalandığını düşünüyoruz bu konuda çözülecek. Karayolları, belediye ve merkezi idare el atmadan çözülebilecek bir durum değil bu” şeklinde konuştu. Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() köprü yapılmış bağlantı yollarıda biran önce yapılsada bu sıkıntıda bitse artık.
şuanki köprü bana daha uygun ama napalım yenisi açılınca orayı kullanmamız gerekecek.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
![]() Bugün Bu köprüyü Gördüm Ve Bağlantı Yolları Yapılırsa Karşıyaka Na kadar kısalacağınıda gördüm ve orda yerleşmeye müsait alanda var evler olur tarlaların oraya ırmak kenarına Sivas Hızlı büyür o yol yapılırsa Ama Ak parti hükümeti Yerel seçimler ve Abdullatif Şener yüzünden Sivası Cezalandırıyor Bütçe Vermiyor O köprününü bağlantasını Yapmaya nasıl para verme Devlet Acizmi Doğan Ürgübün Suçu değil Projeyi yapıp yarım bırakanların suşu Doğruya Hala Akp ye vermeye devam Sivaslılar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 831
![]() |
![]() Alıntı:
anti akp diyorum ne var ne yoksa alıp götürfdüler yatırımlarıın zaten istemiyorum onalrın seçim zmaanı onalra söylecek cevabımda hazır zaten.hepsinin allah belasını versin.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() Karşıyaka köprüsü belediyenin imar alanı içersindedir. Karayollarının yapma gibi bir zorunluluğu yoktur. Ve geçmiş dönemin zaten projeleri içerisindeydi sayın H_Turan şimdide yapılabilir yani. Köprünün erken bitmesi geçmiş dönemin suçu değil normalde zaten seçimden sonra bitecekti. Bence belediye de kim olursa olsun sorumluluğunu başka yerlere atmaktansa görevini yapmak için kaynak bulmalı.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Yalanmı Sultanşehir Hala Akpyi korumanı anlamıyorum 4 millet vekilimiz var bununla ilgilendilermi yalanmı Tamam Doğan Ürgüb beceriksiz onlar ne 4 millet vekili neye yarıyor orda Sultanşehir bunlar olurken benden daha oy beklemesin Akp Ama Doğruya Körler çok Vermeye devam
Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Akp milletvekilleri benim milletvekilim değil daha önce de bu forumda o milletvekillerini desteklemediğimi açık açık belirmiştim. Ben sadece şuna karşıyım belediyenin görevi ise bunu kabul etmeli ve yapamadığını söylemeli. Ayrıca belediyenin kendi sitesinden 134.000.000,00 TL lik büyçe gerektiren bir plan hazırlamışlar. Sizce Karşıyaka yolu da eklenemez miydi buna bence eklenir, o listeyi tek tek okudum emin olun Karşıyaka köprüsünden önemsiz şeylere para ayrılmış. Bence yapılmamasının nedeni kamulaştırma işlerinin fazla olması ve belediyenin bununla uğraşmak istememesi. Akp Sivas'ı böyle cezalandırıyorsa başka birşey demiyorum ben.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
O köprü yolları yapılsa Sivas gelişir o bölgeleri gördüm imara açılacak o kadar çok yer varki tarlalar Sivas Oraya Açılır ama Gel görki köprü yapılmış zoru yapılmış Belediye başkanı değişti diye bu destek çekilir Sivas Sahipsiz kalır Tamam Doğan Ürgüb Beceriksiz Millet Vekilleri neye yarıyor sultanşehir bak Kayseriye Hızlı tren gelmeyince vekilleri uğraşarak getirdi nerde öyle vekiller bizimkiler orda para yemeğe gidiyorlar
Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bakın Akp Sivas'ı cezalandırmıyor Türkiye'de hiçbir şehri cezalandırmıyor. Bunu öncelikle belirteyim cezalandırsalardı Antalya başta olurdu. Başbakan en çok ona içerlediğini açıkca söyledi.
Belediye tarafından bakarsak olaya kamulaştırmaya başladı bile umarım biliyorsunuzdur. Alıntı:
Vali ise bu konuda hiçbir yetkiye sahip değil. O yüzden bu konu da ona birşey diyemem. Sadece belediyeyi suçlamıyorum, yazık ki zengin Sivaslılara buranın yapılması için destek olmuyorlar belediyeye biliyorsunuz belediye bağış alabilir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Mavi treni bile iptal ettiler hala Akp ye oylara devam Ben Sivası Seviyorum Kardeş Sivasın Sorunlarını Unutana vermem Abdullatif şenere veririm yine bunlara vermem Benim için Sivas daha önemlidir
Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|