Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.01.2010, 23:50   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 945 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

Sivas’ta problemli yatırımlar arasında yer alan projelerden biri olan Karşıyaka Köprüsü için Sivas Belediyesi merkezi yönetimden destek bekliyor.

Sivas il protokolünün geniş katılımıyla yapılan törenle temeli atılan, bölgenin yeni köprüye olan ihtiyacı nedeniyle 700 gün yerine 150 günde bitirilen Karşıyaka köprü yolu zaman zaman Belediye ve merkezi yönetim arasında tartışmalara neden olsa da Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp destek olmadan bu köprünün bağlantı yollarının yapılmasının zor olduğunu açıkladı.
Bölgeye büyük canlılık getirecek köprü, 208 metre uzunluğunda ve 11,5 metre genişliğinde inşa edildi. 2 milyon 858 bin TL’ye mal olan köprü Galericiler Sitesi’nin alt kısmında Kızılırmak üzerinde yapıldı. Karşıyaka ve Esenyurt Mahalleleri ile birlikte 40 tane köyü şehre bağlayacak olan yeni köprü tamamlanmasına rağmen bağlantı yolları olmadığı için hizmete açılamadı.
Geçtiğimiz günlerde köprünün durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, köprünün bağlantı yollarının maliyetinin 15-16 milyon TL’yi bulduğunu belirterek, “Maliyet bizim tahmin ettiğimizin üzerinde. Yolun maliyeti 15-16 milyon TL’yi buluyor. Merkezi idare el atmadan çözülecek bir mesele değil bu” dedi.

Ürgüp, bağlantı yolları konusunun Sivas Belediyesinin imkanlarını aştığını ifade ettiği konuşmasında, bunu herkesin bildiğini, siyasilerinde bunun farkında olduğunu söyledi.
Konunun ancak bir uzlaşı ile aşılacağını dile getiren Ürgüp, “Şu anda valimiz önderliğinde bir çalışma yapıyoruz. İlgili birimlerimiz yol maliyetlerini çıkarıyorlar. Bura çözülebilecek bir durum, belediye de mutlaka elini taşın altını koymalı, genel idareden de destek alabileceğimizi halen ümit ediyoruz. Bu konuda ortak bir kanı yakalandığını düşünüyoruz bu konuda çözülecek. Karayolları, belediye ve merkezi idare el atmadan çözülebilecek bir durum değil bu” şeklinde konuştu.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 29.01.2010, 06:11   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

köprü yapılmış bağlantı yollarıda biran önce yapılsada bu sıkıntıda bitse artık.

şuanki köprü bana daha uygun ama napalım yenisi açılınca orayı kullanmamız gerekecek.
Alt 27.03.2010, 17:11   #3
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 780 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bugün Bu köprüyü Gördüm Ve Bağlantı Yolları Yapılırsa Karşıyaka Na kadar kısalacağınıda gördüm ve orda yerleşmeye müsait alanda var evler olur tarlaların oraya ırmak kenarına Sivas Hızlı büyür o yol yapılırsa Ama Ak parti hükümeti Yerel seçimler ve Abdullatif Şener yüzünden Sivası Cezalandırıyor Bütçe Vermiyor O köprününü bağlantasını Yapmaya nasıl para verme Devlet Acizmi Doğan Ürgübün Suçu değil Projeyi yapıp yarım bırakanların suşu Doğruya Hala Akp ye vermeye devam Sivaslılar
Alt 28.03.2010, 19:54   #4
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 831 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bugün Bu köprüyü Gördüm Ve Bağlantı Yolları Yapılırsa Karşıyaka Na kadar kısalacağınıda gördüm ve orda yerleşmeye müsait alanda var evler olur tarlaların oraya ırmak kenarına Sivas Hızlı büyür o yol yapılırsa Ama Ak parti hükümeti Yerel seçimler ve Abdullatif Şener yüzünden Sivası Cezalandırıyor Bütçe Vermiyor O köprününü bağlantasını Yapmaya nasıl para verme Devlet Acizmi Doğan Ürgübün Suçu değil Projeyi yapıp yarım bırakanların suşu Doğruya Hala Akp ye vermeye devam Sivaslılar

anti akp diyorum ne var ne yoksa alıp götürfdüler yatırımlarıın zaten istemiyorum onalrın seçim zmaanı onalra söylecek cevabımda hazır zaten.hepsinin allah belasını versin.
Alt 28.03.2010, 20:14   #5
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 681 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Karşıyaka köprüsü belediyenin imar alanı içersindedir. Karayollarının yapma gibi bir zorunluluğu yoktur. Ve geçmiş dönemin zaten projeleri içerisindeydi sayın H_Turan şimdide yapılabilir yani. Köprünün erken bitmesi geçmiş dönemin suçu değil normalde zaten seçimden sonra bitecekti. Bence belediye de kim olursa olsun sorumluluğunu başka yerlere atmaktansa görevini yapmak için kaynak bulmalı.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.03.2010, 20:48   #6
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Karşıyaka köprüsü belediyenin imar alanı içersindedir. Karayollarının yapma gibi bir zorunluluğu yoktur. Ve geçmiş dönemin zaten projeleri içerisindeydi sayın H_Turan şimdide yapılabilir yani. Köprünün erken bitmesi geçmiş dönemin suçu değil normalde zaten seçimden sonra bitecekti. Bence belediye de kim olursa olsun sorumluluğunu başka yerlere atmaktansa görevini yapmak için kaynak bulmalı.
Kardeş Benmi Anlatamadımn Senmi anlamıyorsun Belediyenini bütçesi yok Akp hükümetinin derstek vermesi lazım Onlarda Sivası Cezalandırıyor Siz bizi seçmediniz size para yok diyorlar Bunları görmemek kör olmaktır baş söz yok Kör olmaya devam sivaslılar akp ye oy vermeye devam

Yalanmı Sultanşehir Hala Akpyi korumanı anlamıyorum 4 millet vekilimiz var bununla ilgilendilermi yalanmı Tamam Doğan Ürgüb beceriksiz onlar ne 4 millet vekili neye yarıyor orda Sultanşehir bunlar olurken benden daha oy beklemesin Akp Ama Doğruya Körler çok Vermeye devam

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.03.2010, 21:03   #7
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Akp milletvekilleri benim milletvekilim değil daha önce de bu forumda o milletvekillerini desteklemediğimi açık açık belirmiştim. Ben sadece şuna karşıyım belediyenin görevi ise bunu kabul etmeli ve yapamadığını söylemeli. Ayrıca belediyenin kendi sitesinden 134.000.000,00 TL lik büyçe gerektiren bir plan hazırlamışlar. Sizce Karşıyaka yolu da eklenemez miydi buna bence eklenir, o listeyi tek tek okudum emin olun Karşıyaka köprüsünden önemsiz şeylere para ayrılmış. Bence yapılmamasının nedeni kamulaştırma işlerinin fazla olması ve belediyenin bununla uğraşmak istememesi. Akp Sivas'ı böyle cezalandırıyorsa başka birşey demiyorum ben.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2010, 21:12   #8
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Akp milletvekilleri benim milletvekilim değil daha önce de bu forumda o milletvekillerini desteklemediğimi açık açık belirmiştim. Ben sadece şuna karşıyım belediyenin görevi ise bunu kabul etmeli ve yapamadığını söylemeli. Ayrıca belediyenin kendi sitesinden 134.000.000,00 TL lik büyçe gerektiren bir plan hazırlamışlar. Sizce Karşıyaka yolu da eklenemez miydi buna bence eklenir, o listeyi tek tek okudum emin olun Karşıyaka köprüsünden önemsiz şeylere para ayrılmış. Bence yapılmamasının nedeni kamulaştırma işlerinin fazla olması ve belediyenin bununla uğraşmak istememesi. Akp Sivas'ı böyle cezalandırıyorsa başka birşey demiyorum ben.
Kardeş Ben Doğan Ürgübün Ellerinden Geleni Yaptığına İnanıyorum O yolların bağlantısı Sadece Belediyenini altından kalkacağı bir durum değil Ama Sami Aydın Olsaydı O proje Akp dende Destek alarak yapardı Malasef seçilmediği için Akp SİVASI Cezalandırıyor Tamam akp onu yapıyor Doğan Ürgüpte Beceriksiz Vali ne yapıyor 4 millet Vekili Ne yapıyor Yapma Sultan şehir ben bizzat gördüm o köprüyü Bağlantı yolları farklı yerden yapılıyor kolay değil ama Bana Kalsa 4 millet vekili adam etmez Abdullatif Şener zamanında ne güzeldi O olsaydı böyle olmazdı 4 vekilimiz var ama Neye yarıyor

O köprü yolları yapılsa Sivas gelişir o bölgeleri gördüm imara açılacak o kadar çok yer varki tarlalar Sivas Oraya Açılır ama Gel görki köprü yapılmış zoru yapılmış Belediye başkanı değişti diye bu destek çekilir Sivas Sahipsiz kalır

Tamam Doğan Ürgüb Beceriksiz Millet Vekilleri neye yarıyor sultanşehir bak Kayseriye Hızlı tren gelmeyince vekilleri uğraşarak getirdi nerde öyle vekiller bizimkiler orda para yemeğe gidiyorlar

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2010, 21:18   #9
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Bakın Akp Sivas'ı cezalandırmıyor Türkiye'de hiçbir şehri cezalandırmıyor. Bunu öncelikle belirteyim cezalandırsalardı Antalya başta olurdu. Başbakan en çok ona içerlediğini açıkca söyledi.

Belediye tarafından bakarsak olaya kamulaştırmaya başladı bile umarım biliyorsunuzdur.
Alıntı:
İdare Adı SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Performans Hedefi 4.11.1.İmar planında mevcut olup ta kapalı olan yolların
açılması için kamulaştırma işlemlerinin yapılması
Faaliyet Adı 4.11.1.2.İmar planında mevcut yolların kamulaştırılması
Sorumlu Harcama Birimi veya Birimleri Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü
Açıklamalar
Kemalettin İbni Hümam Caddesi ve Yeni Köy Garajı yolu
İmar planında mevcut olup da kapalı olan Gurbet Caddesi ve Karşıyaka köprüsü bağlantı yollarının
kamulaştırma işlemleri
Hukuk İşlerinde mahkeme yolu ile devam edip karara bağlanan yolların takdir edilen bedel üzerinden
kamulaştırmasını yapmak
Doğan Ürgüp konusunda şüphelerim var hala bir proje açıklanmadı halka. Ben belediyeyi siyasi bir kuruluş olarak görmüyorum. Proje geliştiren şehri güzelleştirip, yaşanabilir hale getiren bir kuruluş olmalı bence.

Vali ise bu konuda hiçbir yetkiye sahip değil. O yüzden bu konu da ona birşey diyemem.

Sadece belediyeyi suçlamıyorum, yazık ki zengin Sivaslılara buranın yapılması için destek olmuyorlar belediyeye biliyorsunuz belediye bağış alabilir.
Alt 28.03.2010, 21:21   #10
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Bakın Akp Sivas'ı cezalandırmıyor Türkiye'de hiçbir şehri cezalandırmıyor. Bunu öncelikle belirteyim cezalandırsalardı Antalya başta olurdu. Başbakan en çok ona içerlediğini açıkca söyledi.

Belediye tarafından bakarsak olaya kamulaştırmaya başladı bile umarım biliyorsunuzdur.

Doğan Ürgüp konusunda şüphelerim var hala bir proje açıklanmadı halka. Ben belediyeyi siyasi bir kuruluş olarak görmüyorum. Proje geliştiren şehri güzelleştirip, yaşanabilir hale getiren bir kuruluş olmalı bence.

Vali ise bu konuda hiçbir yetkiye sahip değil. O yüzden bu konu da ona birşey diyemem.

Sadece belediyeyi suçlamıyorum, yazık ki zengin Sivaslılara buranın yapılması için destek olmuyorlar belediyeye biliyorsunuz belediye bağış alabilir.
Beki Yatırımlar Niye kayıyor Hızlı tren sapıyor Söyle Niye pbütçeye parayı kısıtlıyorlar Tüm bunları görmemek kör olmaktır

Mavi treni bile iptal ettiler hala Akp ye oylara devam

Ben Sivası Seviyorum Kardeş Sivasın Sorunlarını Unutana vermem Abdullatif şenere veririm yine bunlara vermem Benim için Sivas daha önemlidir

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)