Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.09.2007, 21:54   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SOSYAL KONUTLARA YER ARANIYOR

Belediyenin dar gelirli vatandaşlar için yapmış olduğu sosyal konutlara talep fazla olunca, Belediye sosyal konu yapmak için yer arayışına başladı.

Belediyenin maddi durumu iyi olmayan dar gelirli vatandaşlar için yaptığı ve taksit sistemiyle ödemesi gerçekleştirilen sosyal konutlara vatandaşın ilgisi yoğun. Yoğun olan talebe cevap vermek amacıyla belediye yeni sosyal konutlar için yer araştırıyor.

Konu ile ilgili bilgi aldığımız Belediye yetkilileri çok sayıda vatandaşın Belediye sosyal konutlarına talepte bulunduklarını belirterek, “Daha önce yapılmış olan sosyal konutlardan vatandaş oldukça memnun kaldı. Bu memnuniyet diğer vatandaşlarca da benimsenince tekrar sosyal konut yapımı ile ilgili çok sayıda vatandaş Belediye’ye başvurmaya başladı. Bizler de Belediye olarak tekrar böyle bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Ancak, şuan net bir şey yok. Şu aşamada sadece yer araştırıyoruz.

Uygun yer bulunduğu taktirde konut sayısı, metre karesi, ödeme şekilleri ve buna benzer bir çok ayrıntı ve özellik daha sonra belirlenecek” dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2007, 01:20   #2
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SOSYAL KONUTLARA YER ARANIYOR

Tabiiki sosyal konuta büyük ilgi olacaktır.

İnşaallah, cazip fiyatta, güzel konutlar vatandaşa sunulur.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2007, 08:38   #3
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 933 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SOSYAL KONUTLARA YER ARANIYOR

Gelir durumları kısıtlı ailelere hitap eden bu tip konutlar hakikaten ülkemiz ve ilimiz için çok değerli,İnşaAllah güzel bir yer nasip olurda yapılır.
Alt 12.09.2007, 17:18   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4544 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: SOSYAL KONUTLARA YER ARANIYOR

Sosyal konutlara yer bulunur yeterki istensin ben inanınyorumki belediyemiz bu sosyal konut işinin projelerini büyük tutacaktır büyük bir kitle bu konutlardan istifade edecektir fakirin,fukaranın bir yuvası olacak yeterki kötü niyetli insanlar fakirin fukaranın gercek ihtiyac sahiplerinin içine sızıp konut için müracat etmesinler bu insanların hakkını elinden almasınlar bu kutsal görevinde öncelikle beldiye başkanımıza ve belediye çalışanlarına teşekkür ederim nasıl yardım için 5000 bin fakir ve gariban insanımız müracat ettiyseki ben bunu ölcü kabul ediyorum bizim belediyemizinde hedefide bu doğrultuda olmalı diye düşünüyorum yani en az 5000 kişilik sosyal konutlar yapılması dileklerimle allah belediyemize yardım etsin yolu acık olsun
Alt 14.09.2007, 23:05   #5
muratkemikli
Yeni Yiğido
NO AVATAR

muratkemikli Şuan muratkemikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2007 20:55

Tecrübe Puanı: 0 muratkemikli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SOSYAL KONUTLARA YER ARANIYOR

Rabbim devletimize zeval vermesin.Bizim bizden başka dostumuz yok.Sırtımız açılınca ancak biz kapatırız.Umarım anlaşıldı.
muratkemikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)