|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 939
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Belediyenin dar gelirli vatandaşlar için yapmış olduğu sosyal konutlara talep fazla olunca, Belediye sosyal konu yapmak için yer arayışına başladı. Belediyenin maddi durumu iyi olmayan dar gelirli vatandaşlar için yaptığı ve taksit sistemiyle ödemesi gerçekleştirilen sosyal konutlara vatandaşın ilgisi yoğun. Yoğun olan talebe cevap vermek amacıyla belediye yeni sosyal konutlar için yer araştırıyor. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Belediye yetkilileri çok sayıda vatandaşın Belediye sosyal konutlarına talepte bulunduklarını belirterek, “Daha önce yapılmış olan sosyal konutlardan vatandaş oldukça memnun kaldı. Bu memnuniyet diğer vatandaşlarca da benimsenince tekrar sosyal konut yapımı ile ilgili çok sayıda vatandaş Belediye’ye başvurmaya başladı. Bizler de Belediye olarak tekrar böyle bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Ancak, şuan net bir şey yok. Şu aşamada sadece yer araştırıyoruz. Uygun yer bulunduğu taktirde konut sayısı, metre karesi, ödeme şekilleri ve buna benzer bir çok ayrıntı ve özellik daha sonra belirlenecek” dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tabiiki sosyal konuta büyük ilgi olacaktır.
İnşaallah, cazip fiyatta, güzel konutlar vatandaşa sunulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gelir durumları kısıtlı ailelere hitap eden bu tip konutlar hakikaten ülkemiz ve ilimiz için çok değerli,İnşaAllah güzel bir yer nasip olurda yapılır.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() Sosyal konutlara yer bulunur yeterki istensin ben inanınyorumki belediyemiz bu sosyal konut işinin projelerini büyük tutacaktır büyük bir kitle bu konutlardan istifade edecektir fakirin,fukaranın bir yuvası olacak yeterki kötü niyetli insanlar fakirin fukaranın gercek ihtiyac sahiplerinin içine sızıp konut için müracat etmesinler bu insanların hakkını elinden almasınlar bu kutsal görevinde öncelikle beldiye başkanımıza ve belediye çalışanlarına teşekkür ederim nasıl yardım için 5000 bin fakir ve gariban insanımız müracat ettiyseki ben bunu ölcü kabul ediyorum bizim belediyemizinde hedefide bu doğrultuda olmalı diye düşünüyorum yani en az 5000 kişilik sosyal konutlar yapılması dileklerimle allah belediyemize yardım etsin yolu acık olsun
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() muratkemikli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2007 20:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Rabbim devletimize zeval vermesin.Bizim bizden başka dostumuz yok.Sırtımız açılınca ancak biz kapatırız.Umarım anlaşıldı.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|