|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 939
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [IMG]/images/stories/tdms.jpg[/IMG]
Geçtiğimiz aylarda bakım ve onarım çalışmaları için tadilata alınan Tüdemsaş lojmanlarının çalışmaları bitmiş durumda. Bakım ve onarım çalışmalarının ardından 242 aileyi barındıran Tüdemsaş lojmanları yeni görünümü ile ileride çalışmaları bitecek olan İstasyon Caddesi’ne farklı bir görünüm kazandırmaya hazır. Lojmanların bakım çalışmaları kapsamında güvenlik açısından kapıları çelik kapıya, pencereleri ise PVC’ye çevrilmiş durumda. Ayrıca lojmanların dış ve iç cephe boyaları tamamlanmış ve balkonlar ise standart hale gelmiş, çatılar ise, tamamen yenilenmiş bir halde. Lojmanların bu yeni hali ile İstasyon Caddesi’nin altyapı ve kaldırım çalışmalarının bitmesi ile uyumlu ve estetik bir görüntü sergilemesi bekleniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nihayet sonunda güzel bir görüntüye kavuşmuş,yalnız SİVASta değil Türkiye'nin birçok ilinde TCDD lojmanlarının görüntüsü onlardan farklı değildi,SİVASımızın en güzel caddesinde bulunan bu lojmanların hoş bir görüntüye kavuşması sevindirdi beni,görüntü kirliliğinden arınmış oldu İstasyon caddesi.
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1056
![]() ![]() ![]() |
![]() ahhh ahhh o güzelim köşesinde az beklemedimm, yazını kışını, soğunu sıcağını tozunu toprağını yuuttum ben o şehrin
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 818
![]() ![]() ![]() |
![]() O lojmanlara ne yaparsan yap artık olmaz. İstimlak edilmeli. Şehre kazandırılmalı. Tüdemsaş da şehir dışına taşınmalı.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() Tüdemsaşa ait olan bu lojmanlar bence miyadını doldurmuş 50 senelik bu binalara boşuna masraf ediliyor bu lojmanları toplu konuta devredip yarısı tüdemsaşa yarısı toplu konut idaresine olmak üzere çok güzel siteler yapılabilir hiç olmassa şehrimize canlılık getirir yarın özelleştirmeyle ona buna peşkeş cekilmesınden korkuyorum güzel ve yeşil sivas için toplu konut idaresiyle kamuya ait yerlerin değerlendirilmesi lazım bilindiği gibi toki her gittiği yerin değerini % 500 değerlendiriyor uzun vadeli konutlar üreterek şehirleşmede bir cığır acıyor sivasın bu türlü yeni şehirleşmeye ihtiyacı var
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|