Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.11.2007, 10:07   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 950 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart YARDIM BEKLİYORLAR!

Sivas'ta 3 çocuğuyla 100 YTL'ye kiraladıkları tek katlı ahşap bir evde zor koşullar altında yaşayan kalp hastası kadın, kendisine ve çocuklarına uzanacak yardım elini bekliyor.
Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi 2. Sokak'ta 100 YTL'ye kiraladıkları tek katlı ahşap evde çocukları Murat (10), Kadir (8) ve Gamze (6) ile zor koşullar altında yaşayan kalp hastası Fadime Erbaş (30), yetkililerden yardım bekliyor.
Fadime Erbaş, yaptığı açıklamada, 15 yıl önce aynı mahallede oturdukları eşi ile birbirlerini sevdiklerini, ailesinin bu birlikteliğe karşı çıkması üzerine evden kaçarak eşiyle evlendiğini söyledi.
Bu evlilikten 3 çocuğu olduğunu kaydeden Erbaş, eşinin evlendikleri günden bugüne kadar sürekli işsiz olduğunu, çalışmayı sevmediğini, sonunda da evi terk ettiğini belirtti.

Eşinin eve çok nadir uğradığını, 3 çocuğuyla baş başa kaldığını ifade eden Erbaş, kalp kapaklarındaki rahatsızlık nedeniyle yaklaşık 1 yıl önce Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kalp ameliyatı geçirdiğini, bu ameliyatın ardından yürümekte güçlük çektiğini, nefes darlığı sorunu yaşadığını kaydetti.
Belediyeden gıda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından 2 ton kömür yardımı aldıklarını, ayrıca vakfın yılda bir defaya mahsus olmak üzere çocuklarına bir miktar eğitim yardımı yaptığını söyleyen Erbaş, evinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiğini, hayırsever vatandaşların ve komşuların yardımıyla geçimlerini sağladıklarını ifade etti.
3 aydır kira ödeyemediğini belirten Erbaş, ev sahibinin kirayı ödemedikleri takdirde kendilerini evden çıkaracağını ifade ederek, ''Çok zor durumdayım. Allah rızası için büyüklerimden bir ev istiyorum'' dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2007, 13:45   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4555 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: YARDIM BEKLİYORLAR!

ALLAH bu gariban ailemizin yardımcısı olsun sosyal yardım kuruluşlarımız umarım bu ailemize el atarda hiç olmzsa bu kışı bir sıcak yuvada gecirirler yoksulluk çok kötü bir olay allah kimseyi yoklukla imtahan etmesin ben sivasta hiç kimsenin ac ve acıkta kalacağını sanmıyorum cünkü bizim insanımız merhametli ve sevgi dolu bunun daha nicelerine el uzatarak yardımlarda bulunular cünkü sivaslıyız ve elhamdürüllah müslümanız Peygamber efendimiz( SAV) komşusu açken yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmetiyiz sivasımın insanı gerekeni yapacağına hiç şüphem yoktur
Alt 27.11.2007, 14:34   #3
Fatihmd
Usta Yiğido

Fatihmd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatihmd Şuan Fatihmd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.11.2013 09:20

Tecrübe Puanı: 710 Fatihmd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YARDIM BEKLİYORLAR!

Güzel Sivasımın güzel insanları bu aileyi sahipleneceğinden eminim. Bu olayda ailesini hiçe sayarak ve ailesinin rızasını almadan evlenecek kız kardeşlerimize bir tavsiye:
Evleneceğiniz adamı doğru seçin, işte size ibret alınacak bir olay. Allah yardımcıları olsun.
Fatihmd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2007, 19:15   #4
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: YARDIM BEKLİYORLAR!

Allah yardımcıları olsun. FAK FUK FON ne işe yarar ne için kullanılır bilmiyorum,pembe
tabloların ortada gezdiği bu günlerde ellerinde pembe kalemler olanların bu tip aileleri de
görmesi gerekiyor.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2007, 21:32   #5
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 943 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: YARDIM BEKLİYORLAR!

Allah yardımcıları olsun ama bildiğim kadarıyla hem devlet hemde SİVAS belediyesi bu konularda yardımcı oluyorlar,umarım bu yardıma muhtaç ailemizede yardım eli uzanır!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)