|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Türk Telekom Sivas İl Müdürlüğü tarafından ADSL hattını ortak kullandığı tespit edilen abonelerin sözleşmeleri tek taraflı olarak fesh ediliyor. Türk Telekom Sivas İl Müdürlüğü, il genelindeki yaklaşık 30 bin ADSL abonesini denetlemeye devam ediyor. İnternet üzerinden paket aktarımını denetleyerek çoklu kullanımları tespit eden Türk Telekom Sivas İl Müdürlüğü, bu konuda oldukça ciddi bir çalışma yürütüyor. Edinilen bilgiye göre, şimdiye kadar 20’nin üzerinde ortak kullanım tespit edildi. Ortak kullanım yapanları ilk önce uyaran Telekom yetkilileri, ortak kullanımın devamını tespit ettikleri 20’nin üzerinde ADSL abonesinin sözleşmelerinin tek taraflı olarak fesh ederek, hukuki süreç başlattı. ADSL hattını ortak kullanmak, hattın kayıtlı olduğu şahsı hukuki olarak çok büyük bir mesuliyet altına sokuyor. Bir apartmanda bir ADSL abonesi, 10 ayrı daireye hat çekebiliyor. Hattı alanlardan biri bir başkasına taciz edici veya farklı bir şekilde mesaj attığı ve bu maili alan kişi şikayetçi olduğu taktirde savcılık Telekom’dan mailin atıldığı IP numarasının tespitini istiyor. IP numarası sadece ADSL hattını alan kişide olduğu için otomatik olarak bu mailin cezasını kendisi yüklenmiş oluyor. Çünkü ADSL hattını ortak kullananların IP numarası olmuyor. Bu nedenle ADSL müşterisi otomatik olarak kendisi sorumlu oluyor ve verilecek cezayı kendisi yüklenmek zorunda kalıyor. Ayrıca Türk Telekom Mayıs ayı içerinde ADSL abonelerine IPTV hizmeti vermeye başlayacak. IPTV hizmetinden belirlenecek olan bir ücretle faydalanabilecek olan ADSL aboneleri, çoklu kullanımda bu hizmetten de yararlanamayacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() PeRi58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.11.2013 22:18
Tecrübe Puanı: 664
![]() ![]() |
![]() yandım o zaman ben =) ortak kullanıorum:S
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Olduu bu kadar pahalı bir şekilde internet kullanalım,üzerine birde ortak modem
kullanmayalım,TT başka isteğiniz,arzunuzda varmı ?
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 938
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bunun adı uyanıklıktır,bunun adı fırsatçılıktır,bunun adı insanları aldatmaktır.
Vatandaşı ADSLye mahkum edipte sonrada karşılarına böyle bir istekle gelmek yukarda saydığım meziyetleri sergilemekten başka şey değildir,zira bir telekom yetkilisi bana sınırsız alıp iki kişinin kullanımı durumunda daha karlı çıkacağımı anlatıyordu o zaman böyle birşey yoktu aslında böyle bir niyet hep varmışta amaç voleyi vuracak kıvamı tutturmakmış. Yeter ya bu insanlar üzerinden nereye kadar rant elde edeceksiniz bilmiyorum ama bildiğim şuki eğer ben ortak kullanıcı olsam ve hattım kapansa bunun akabinde o telefonuda kapattırırım,ADSL olmasa çoktan kapattırmıştım telefonu zira ordanda soyuluyoruz,konuşma ücreti 12 gelen fatura 35 bunun neresinde adalet var. Ben tek kullanıcıyım ama Telekom yetkilileri şunu iyi bilsinler bu işten kar edemezler,haa ADSL ücretini 10 YTLye düşürürlerse o zaman olabilir.
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() omercoskun Şuan
![]() Son Aktivite: 19.06.2009 23:04
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 907
![]() ![]() ![]() |
![]() Dünyada en pahalı ve en sorunlu internet Türkiyede varmış.
Ama tt yaptığı tam bir uyanıklıktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4550
![]() |
![]() Tam manasılyla bir soygun şirketi bu soygunuda devletle ortak yapıyor türk telekom dünyanın en pahalı iletişimini türk insanına uygulamaktan utanmıyorsa pes doğrusu aldatmaca alavere dalavere üç kağıt ne ararsan bu sözde kurumda mevcut bizler ne yapalım bizi bu kuruma muhtac eden yetkililerimiz utansın BUDA GECER
![]() |
#8 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Orta kullanım olmasın en pahalı internet bizde olsun... Başka bir isteğiniz var mı???... Çekinmeyin söyleyin milleti her halukarda soyuyorsunuz nasıl olsa...
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() telekom soygun yapıyor başka bir şekilde adlandırlılamz bu..
![]() |
#10 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu uygulama sadece sivasta yapılıyor galiba. Çünkü burda öyle birşey yok. Zaten olamaz imkansız buna fırsat vermezler. ADSL tek kişi 29 lira bir kaç kişi ortaklaşa yapsa 10 lira falan.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|