Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.01.2008, 22:18   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 945 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart DERNEKLER HIZ KAZANDI

Sivaslılar Derneği Sarıyer Şubesi dün Ferahevler'de hizmete açıldı. Törene yoğun ilgi gösterildi ve yüzlerce Sivaslı katıldı. İygi yoğunluğundan dolayı dernek içinde kimi zaman izdiham yaşandı.

Açılışa katılım en üst düzeyde oldu. Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, CHP Milletvekili İlhan Kesici, Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Artunay, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük, İstinye Başhekimi Cengiz Tamer, AK Parti Meclis üyeleri Hasan Dündar, Suat Kılıç, Ahmet Türk, CHP Meclis Üyeleri Erdal Sarıgöl, Sarıyerli Muhtarlar ve yüzlerce Sivaslı katıldı.

Açılışta protokolde bulunan pek çok kişiye söz hakkı tanındı. Sivaslılar Sarıyer Derneği Başkanı Bekir Karakuş konuşmasında “Sarıyer’de 45 bin Sivaslı var, bunlardan 30 bini seçmen. Kimse bizi hafife almasın” dedi.
Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt’un konuşması sırasında ise salonda heyecan zirveye çıktı. Yeşilyurt, “Dünyada 7 milyon Sivaslı var. Bunlardan 2 milyonu İstanbul’da. Seçimlerde bizi yok sayanları biz de yok sayacağız” dedi. Yeşilyurt salondakilere dönerek “Siz de yok saymaya var mısınız” diye sordu. Salondaki yüzlerce Sivaslı da hep bir ağızdan “Varız” diye cevap verdi. Tam bir Sivas milliyetçiliğinin yaşandığı açılış töreninde, protokolün bulunduğu salona giremeyenler konuşmaları diğer salondaki sinevizyondan takip etti.

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma derneğinin açılışında Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Sivaslıları yalnız bırakmadı. Başkan Yusuf Tülün, Sarıyer’de ikamet eden tüm vatandaşların kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, Hizmetleriyle tüm Sarıyer’i kucakladığını söyledi

Kaynak: Sarıyersentez
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 22:23   #2
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 824 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: DERNEKLER HIZ KAZANDI

Yeşilyurt, “Dünyada 7 milyon Sivaslı var. Bunlardan 2 milyonu İstanbul’da. Seçimlerde bizi yok sayanları biz de yok sayacağız” dedi. Yeşilyurt salondakilere dönerek “Siz de yok saymaya var mısınız” diye sordu.

Artık biz de soralım mı bu soruyu ? Ayrıca resimde Selami Uzun da görünüyor ama yazıda ismi yok. Resim başka bir yere mi ait acaba ?

Alt 09.01.2008, 00:05   #3
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Sivaslılar Derneği Sarıyer Şubesinin hayırlı olmasını dilerim.
Sivasspor'un ligde ki başarısı bir çok Sivaslının aklını başına getirdi,biz de varız deme zamanının
geldiğini ve geçtiğini anladılar. Sivas Platformu oluşturma çabaları sürüyor,daha
etkin,toplumu kucaklayan bir platformla çok ses getireceğimize inanıyorum.Birlikte hareket
etmenin gücüne ve güvenine varmalıyız.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2008, 10:29   #4
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 813 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Yaklaşık 2 milyon Sivaslının yaşadığı İstanbul'da 70 küsür milletvekilinden sadece ve sadece üç tanesi Sivaslıysa ve İstanbul'un 35 belediyesinden sadece iki tanesinin başkanı Sivaslıysa burada iki yerde sorun var demektir.

Birincisi biz Sivaslılar olarak organize olup adayımızı dayatamıyoruz arkadaş, suçun bir kısmı bizde...

İkincisi maalesef bugün ki iktidar çevresinde yoğun bir karadeniz milliyetçiliği var ve bu karadeniz milliyetçisi gurup kendilerinden başka bir gurubun yükselmesini engelliyor. Örneğin kabinede bulunan bakanların neredeyse yarısı (12-13 kişi) Karadenizli, İstanbul milletvekillerinin yaklaşık 30 tanesi karadeniz kökenli, aynı durum ilçe belediyeleri için de geçerli... Yani sistemli bir biçimde yapılan Karadeniz milliyetçiliği ve bu uygulamanın en büyük destekçisi olan sayın Başbakan ne yazık ki 7 milyonluk Sivaslı potansiyelinin kendisini göstermesini engelliyor.

İnşallah yukarıda hemşerimizin dediği gibi artık biz de organize olmalıyız ve bizi yok sayanı yok saymalıyız!
Alt 09.01.2008, 11:40   #5
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1062 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

dünkü yazdığımı yazıyorum, eğer 20 yıl içinde 1 cumhurbaşkanı, 1 başbakan, 1 genelkurmay başkanı, 1 meclis başkanı, istanbula, ankaraya, izmire , antalyaya büyükşehir belediye başkanı seçtiremezsek ve en önemlisi SİVASSPORU SUPERLİGDE şampiyon yapamazsak YUUUUUUHHHH OLLLSUNNN BİZE SİVASLIYIM DİYENEEEE
Alt 10.01.2008, 20:50   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4550 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: --->: DERNEKLER HIZ KAZANDI

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
dünkü yazdığımı yazıyorum, eğer 20 yıl içinde 1 cumhurbaşkanı, 1 başbakan, 1 genelkurmay başkanı, 1 meclis başkanı, istanbula, ankaraya, izmire , antalyaya büyükşehir belediye başkanı seçtiremezsek ve en önemlisi SİVASSPORU SUPERLİGDE şampiyon yapamazsak YUUUUUUHHHH OLLLSUNNN BİZE SİVASLIYIM DİYENEEEE
Haklısınız kardeşim size katılıyorum bizim kim olduğumuzu bütün Türkiyeye bildirmemiz lazım tukunluk yok bizlerde bir avuc insanlar ne makamlar ne mevkiler kapıyorlar malesef sivaslı insanlar bir araya gelipte gücümüzü gösteremiyoruz
Alt 11.01.2008, 08:09   #7
Dağcı
Tecrübeli Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dağcı Şuan Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.08.2014 12:23

Tecrübe Puanı: 752 Dağcı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen --->: DERNEKLER HIZ KAZANDI

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yeşilyurt, “Dünyada 7 milyon Sivaslı var. Bunlardan 2 milyonu İstanbul’da. Seçimlerde bizi yok sayanları biz de yok sayacağız” dedi. Yeşilyurt salondakilere dönerek “Siz de yok saymaya var mısınız” diye sordu.

Artık biz de soralım mı bu soruyu ? Ayrıca resimde Selami Uzun da görünüyor ama yazıda ismi yok. Resim başka bir yere mi ait acaba ?

Resim'de Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Bey'de var ve onun ismi de geçmemiş...

Yerel seçimlere yaklaşılıyor. İstanbul'da yaşayan Sivaslılar olarak birbirimizi desteklememiz ve içimizden olan adaylara oy vermemiz gerekiyor.
Alt 11.01.2008, 08:35   #8
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 750 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: DERNEKLER HIZ KAZANDI

Ya Yiğidolar şimdi ben "İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği" 'ne üye olma konusunda sağolsun
Alıntı:
altuntas58
Yiğido abimden gerekli bilgileri aldım şimdi İstanbul'da nerelerde "Sivaslılar Derneği" şubesi var...
Lütfen bilgisi olan yazsın....
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 00:34   #9
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 824 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

7 Milyon Sivaslı varmış. Pehhh. 3 milyon varsa iyidir. Nerde 7 milyon. Ben hiç inanmıyorum bu rakamlara. Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarı var derlerdi rakam yıllardır yerinde duruyor. Bizimkiler de tutturmuş 7 milyon Sivaslı var diyorlar.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)