Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.03.2008, 23:28   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 962 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart REKTÖRLÜK YARIŞI KIZIŞIYOR !

Haziran ayında yapılacak olan rektörlük seçimi öncesi yarış kızışıyor. Prof.Dr. Faruk Kocacık’ın ardından, Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sami Hizmetli ve Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları AD Başkanı Prof.Dr. İlyas Dökmetaş adaylığını açıkladı.

Prof.Dr. Dökmetaş, “Her yapılan işin neden ve nasıl yapıldığını şeffaf bir şekilde açıklayabilen, Herkese eşit muamele yapan, özlük haklarına saygı duyan, kaynakların dağıtımında rasyonel olan, Üniversitenin değişimine ve gelişimine dönük kararları cesaretle takip eden bir yaklaşım hedefliyorum”dedi.

Basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. Hizmetli, üniversiteye daha iyi hizmet vermek için aday olduğunu belirterek, "Rektör seçilmem durumunda her zaman kent ile üniversitenin birlikte çalışmasında büyük katkı sağlayacağım. CÜ'yü bir marka haline getireceğim" diye konuştu.

Daha önce adaylığını açıklayan Prof. Dr. Kocacık, “Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı kalarak, Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunarak, Üniversite öğretim elemanlarının bilgi birikimi, deneyimi, vizyonu, başarılı bilimsel ve akademik özgeçmişleri değerlendirerek ve liyakat ölçütü temelinde yönetime katılma hakkını sağlayarak, bilimselliği, üretkenliği ön plana çıkarıp, kurumsallaşmayı gerçekleştirerek, huzur ve barış ortamı içinde Üniversitemizin mevcut sorunlarını çözeceğime inanarak rektörlüğe talibim”dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2008, 01:15   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: REKTÖRLÜK YARIŞI KIZIŞIYOR !

Hayırlısı olsun.
Bizler uzaktayız bu yüzden adaylar hakkında yorum yapamıyoruz ama
üniversiteye yakın olan arkadaşlar yorumları ile bizleri bilgilendirirse çok seviniriz.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2008, 14:56   #3
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42

Tecrübe Puanı: 841 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şu anda adaylar içerisinde Faruk Kocacık en kuvvetli aday. Bir önceki seçimde de en yüksek oyu almasına rağmen Ahmet Necdet Sezer tarafından onaylanmamıştı. Bunun haricinde daha adaylığını açıklaması beklenen yaklaşık 10 kişi var. Bunlardan bir tanesi de yine fen-Edebiyat Fakültesi'nden çok değerli bir akademisyen. Kendisinin adaylığını açıklaması ve ilk üçe girmesi halinde yeni Rektör olabileceğini düşünüyorum.
Alt 22.03.2008, 13:07   #4
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 805 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

Valla ben şahsen Faruk Kocacık ve Sami Hizmetlinin kazanmasını isterim.
Alt 23.03.2008, 21:29   #5
leblebi82
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 841 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Valla ben şahsen Faruk Kocacık ve Sami Hizmetlinin kazanmasını isterim.
Kimin öğrencisisin ne de olsa .
Alt 24.03.2008, 02:34   #6
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 955 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: REKTÖRLÜK YARIŞI KIZIŞIYOR !

Araştırmacı,sözde değil özde eğitmen,o makamı hakedecek başarılarla dolu bir geçmişe sahip bir akademisyenin üniversitemize Rektör olmasını isterim.
Bakalım hayırlısı ne ise o olsun!
Alt 24.03.2008, 09:04   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4567 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: REKTÖRLÜK YARIŞI KIZIŞIYOR !

Bence bu makama hak eden getirilmelidir sivasımız için hayırlısı ne ise o olsun
Alt 27.03.2008, 00:11   #8
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58

Tecrübe Puanı: 799 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: REKTÖRLÜK YARIŞI KIZIŞIYOR !

Hiç meraklanmayın Yök başkanı gibi birisi atanır.
Alt 27.03.2008, 11:49   #9
leblebi82
Usta Yiğido

Standart --->: -->: REKTÖRLÜK YARIŞI KIZIŞIYOR !

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hiç meraklanmayın Yök başkanı gibi birisi atanır.
Yok istersen Mehmet Bakır görevine devam etsin..
Alt 30.03.2008, 00:05   #10
leblebi82
Usta Yiğido

Faruk Kocacık'ın rektör olmasına kesin gözle bakılsa da adaylığını açıklaması beklenilen aynı fakülteden bir hocamız dengeleri alt üst edebilir.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)