|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan greydere çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Sivastan Şarkışlaya giden Ali Esen yönetimindeki 58 AE 339 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri karayolunun 25. kilometresindeki tren yolu köprüsünü geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yolda dönmeye başlayan otomobil, yolun sağ yanındaki banket kısmında park halinde bulunan greydere çarparak durabildi. Otomobilde bulanan yolculardan Durdu Esenin olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada, sürücü Ali Esen ile Hatun Yıldırım, Songül Dinç ve Esin Peker yaralandı. Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Yetkililer, greyderin bir süre önce arızalandığını, bu nedenle de bankete trafik işaretlemeleri yapılarak park edildiğini kaydettiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4541
![]() |
![]() Trafik canavarı yine işbaşı yapmış savaşta bile bu kadar insan ölmez ama bizim ülkemizde malesef trafik kazasından her sene yüzlerce kişi hayatını kaybediyor ben burdan ölen kardeşimize allahtan rahmet diler ggeride kalanlara baş sağlığı ve sabırlar dilerim ayrıca bu elim trafik kazasında yaralanan kardeşlerimizede acil şifalar dilerim
![]() |
#3 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin
yaralilarada acil sifalar dilerim bu hava kosullarinda dahada dikkatli olmak gerek lütfen acele icin hayat kaybetmeyelim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gardasin.58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2012 15:45
Tecrübe Puanı: 715
![]() |
![]() Kazada hayatini kayip eden durdu esene Allahdan rahmet yakinlarina bassagligi diliyor ve kazada yaralananlara acil sifalar dilerim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|